Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Dziwna sytuacja z tym porwanym małym dzieckiem...

Polecane posty

Obejrzyjcie V jak Vendetta. ... ... Kiedy sytuacja rządowi się wymykała nagle pojawiały się newsy tragedi na pierwszej stronie tak byleby tylko odciągnąć uwagę... Teraz też jest to na pierwszej stronie. Główny temat - owszem. Jakieś porwanie dziecka na ulicy? Czy to przypadek? Czy nie wydaje wam sie ze sytuacja z malutka magda jest dosc dziwna? rodzice dziwnie sie wypowiadaja bez jakies wiekszej tragedii załamania bo według mnie kobieta ktora traci swe dziecko dostaje na głowe a tutaj co ...?

Gość na swiecie jest tysiace porwan
myslisz ze ktos sie przejmie tym?

po prostu dziwi mnie to ze było spokojnie a nagle wraz z zamieszaniem o acte jest incydent o porwanym dziecku...

Gość HMS...SVSS...Petard
Takie rzeczy się zdarzają. Tematy zastępcze można wymyślać w nieskończoność. Temat dziecka to temat na kilka dni i nie jest to temat zastępczy. Tematem zastępczym jest skrzydło tupolewa, sprawa olewników, nowe zwłoki w concordii i kolejna tragedia w tatrach. Jutro ogólnopolski strajk zmotoryzowanych- ciekawe o ile zaniżą ilość uczestników.

Gość a powiedz sos
mieszkasz w sosnowcu?

Gość Mnie niepokoi
to że PO WYGRAŁO ŻE CIĄGNĄ DO KOŃCA KADENCJI I DALEJ JUZ NIE CHCĄ ŻE TO TEJ PORY COŚ SIE WYDARZY ZOBACZYCIE ŻE TO JUŻ NASZ KONIEC CHYBA ŻE COŚ NIEDOBREGO NAS SPOTKA ŻE ZBYT WIELE NAM SIE ZA PLECAMI DZIEJE ZE KATASTROFA SMOLENSKA BYŁA PO TO BY RZĄDZIĆ W POJEDYNKĘ BY PRZEJĄC WŁADZĘ BEZ ŚWIADKÓW BEZ OPOZYCJI I WIĘKSZOŚCIA GŁOSÓW...

Gość a powiedz sos
mayor of london fajna starsza pani z Ciebie, ale zrob cos z wlosami,bo strasznie rzadkie i spalone.takie martwe:(

Gość Mnie niepokoi
PAMIĘTAM TUSKA W 2005 ROKU ZESTRESOWANY,PAMIĘTAM JAK KŁAMAŁ JAK NIE POTRAFIŁ GRAĆ JAK GO JĘZYK CIAŁA ZDRADZAŁ,PAMIĘTAM KAMPANIĘ JEGO. POTEM NIE BYŁO JUZ ODWROTU-JAK TO ON MÓWI ,,JAK SIE POWIEDZIAŁO A TRZEBA POWIEDZIEC B" POLITYKA TO NIE JEST SPONTANICZNY SPLOT WYDARZEŃ-CHOĆ TAK NAM SIE JĄ PRZEDSTAWIA W TELEWIZJI... TO SĄ KILKUDZIESĘCIOLETNIE PLANY PLANY NA KILKA POKOLEŃ TAJNE PAKTY,RÓŻNE RZECZY O KTÓRYCH BLADEGO POJĘCIA NIE MAMY I Z KTÓRYCH ISTNIENIA MEDIA SMIEJĄ SIĘ ŻŻEBY NAS PRZEKONAC ŻE TO TYLKO ,,TEORIE SPISKOWE" No i cóż zrobić? Ludzie wierzą!

nie mam zdania na ten temat myśle że to spekulacje a i tak prawdy nie poznamy... chciałam tylko powiedzieć że ten film V jak Vandetta jest świetny polecam każdemu

Gość dsvdsvesdfv
tusk i tusk... ten czlowiek to taki konformista, choragiewka, odwraca sie w ta strone w ktora wiatr zawieje... i sam mowil, ze we wladzy pociaga go wladza, a nie fakt ze moze sprawic ze bedzie lepiej. przejrzyjcie cala jego historie w polityce, naprawde nie ma sie czym pochwalic.

Gość Mnie niepokoi
młoda13 -jeżeli to ma być komentarz do mojego wpisu to wypraszam sobie insynuacje że ja spekuluje. Jestem na to za stara. Pisze jak jest.

Gość MichaLLLLL........
Nie mam zdania co do tego jednak wydaje mi się że media coś słabo pokazują protestujących no i w sumie nie wiele się mówi w tv o ACTA. Pamiętacie zadyme w egipcie? Prawie na okrągło wałkowali co mnie mało interesowało, a kiedy ludzie walczą w naszej sprawie jakoś nie chcą o tym mówić z takim zapałem.

jesli chodzi o prostesty to powiem wam ze coś w tym jest \. jestem ze szczecina i byłam na prosteście... i było ponad 8tyś ludzi a w mediach mówili że zebrało sie 3tyś ludzi ..... wiec wątpie ze tak słabo liczą po prostu chcą pokazać ze to mała sprawa i nie ma zainteresowania nią choć w rzeczywistości jest inaczej

nie jestem ze sosnowca :D ale dziwna ta tragedia z tym dzieckiem ... tez polecam v jak vendetta bo film bardzo interesujacy ;)

Gość A_la ma kota
Nie mówcie juz o tym Acta , bo tego słuchac nie mozna. Na jedno dobre że podpisali ta umowę moze wreszcie hakerzy będa siedziec cicho a nie szaleć

Gość a powiedz sos
no to cos mi sie poplatalo, ale ze slaska jestes chyba tak? daleko masz do tego Sosnowca/

Gość A_la ma kota
Tak? to po co włamali sie tam? A co robia innym to juz nie wiesz? Sam moze masz hakera w swoim kompie?

gdzies 25 km na południe od kato ;) samochodem to gdzies 30 min jazdy zalezy od ruchu ;)

Gość a powiedz sos
a Ty Ala to faktycznie masz kota w glowie:D

atakuja rzadowe strony by przekonac politykow ze acta to zło a tez haker nie atakuje zwykłych ludzi tylko tych bogatych z korporacji

Gość a powiedz sos
a ladny ten Sosnowiec, bo nigdy nie bylam.

Gość A_la ma kota
tak , to chyba ty :P na jedno przyznaję jeden punkt Tuskowi i to wielki Sami sie domylście teraz

Gość A_la ma kota
Sossssss nie powiedziałabym w ten sposób

Gość a powiedz sos
:D a tak blisko masz:D dziwne:P a dlaczego nie zamierzasz?