Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet, po prostu facet

czy mam szanse na ladniejsza dziewczyne?

Polecane posty

Gość weeeeeeeeeeeee
wiesz, że jej powiedziałeś to jedno, a to jak ona sobie to przetłumaczyła to zupełnie co innego, a jak jesteś bardzo w "jej typie" to ona może czeka aż się namyślisz albo co bo jej zależy. Po cholerę to ciągnąć. Jak cię laska nie kręci to raczej nagle nie zacznie, czego by nie zrobiła. Z drugiej strony może być i tak, że trafisz laskę która nie bedzie filigranowa ale będziesz ją uważał za ósmy cud świata, taki przypadek znam z osobiście, kumpel zawsze uwielbiał wysokie szczupłe blade blondynki, nawet nie musiały być ładne z buzi czy szczególnie zgrabne, ale lubił ten typ i takie uważał za atrakcyjne. A ożenił się z laską średniego wzrostu, średniej wagi o urodzie w typie włoskim. Laska jest obiektywnie bardzo ładna ale jak ją pierwszy raz przyprowadził to wszyscy byliśmy bardzo zaskoczeni.

Gość eee to ta twoja wcale szczupła
nie jest, raczej taki klusek...Pewnie ok 165cm i 64kg...Taki maly pulpecil:o

Gość eee to ta twoja wcale szczupła
poprawka: pulpecik.

Gość reed redddd
właśnie o tym mówię, ja mam niby niedowagę a nie wyglądam jak szkielet 86-60-86 ;)

"przedkladam wyglad nad charakter" Do tego jestes oszustem???? Oklamujesz ja bedac z nia... i udajac, ze Ci pasuje... prawdopodobnie tylko dla seksu! Jestes Z E N U J A C Y!!!!!!!!!!!! Nie potrafie ogarnac skad sie biora tacy ludzie!!!!!!!

Gość A ja ci opowiem
Ja tam wieszaków nie lubię!!!!!!!!!!!!!!!

teraz Marilyn Monroe nazwali by okropnym pasztetem i grubasem,

kocoszanel, jestem wobec niej uczciwy. nie mowie ze ja kocham!

reed redddd, a ty jakich lubisz facetow? 183 wzrostu 77 wagi jest ok, czy zbytnia chudzina wg ciebie?

To po cholere z nia jestes??? Nie mowisz, ze kochasz? Skoro jestes uczciwy to jak mniemam, mowisz jej, ze jej nie kochasz i szukasz sposobu na znalezienie "lepszej opcji" ??????????? Czy tak?

Gość marianaaaaa
Red redd, widac waga nie jest wykladnikiem, bo ja przy wzroscie 171, wadze 55 mam wymiary: 86-56-86. Nie wiem, moze faktycznie niektorzy maja ciezkie kosci ;-)

na razie nie szukam sposobu. jak bede chcial sie umowic z inna laska, to zerwe z nia, na pewno nie bedzie tak, ze bede z jedna a umawiam sie z druga!

marianaaaaa, to super musisz miec figure. wiec pytam: czy taka dziewczyna jak ty zainteresowalaby sie facetem 183/77 czy raczej za chudy? jakie masz preferencje?

już ktoś tu napisał ze przeciętny facet przyciąga przeciętne jego zdaniem kobiety, wiec może popracuj nad sobą nie tylko fizycznie, a zobaczysz że można na kobietę spojrzeć inaczej niż tylko przez pryzmat łóżka:P

Gość boze co za tepak
zal mi ciebie zerwij z ta laska bo szkoda jej zebyz takim dupkiem byla kup sobie manekin w sklepie i ubierz w mini bedziesz mial super laske

ABS, mam gdzies twoje rady moralne. dziewczyna musi mnie bardzo krecic i koniec. jesli takiej nie znajde, bede sam. zapewniam cie - nie jest to dla mnie katastrofa. nie lubie polsrodkow.

masz bardzo trafiony nick... FACET, bo na pewno nie MEZCZYZNA! Naprawde nie widzisz nic zlego w tym co robisz i jak postrzegasz kobiety? Jak je traktujesz, a szczegolnie te jedna???? Ty nie przez wyglad nigdy nie zasluzysz na kobiete jaka Cie interesuje, a przez plytka osobowosc :/ Dlugo udawac sie nie... lepszego niz jestes w rzeczywistosci :D

Gość ona32
hahah autorze i ta koleznaka red ja 49 kg to ważyłam 17 lat temu , ale w podstawówce i wiecie co , wtedy przy 162 cm wzrostu przy 49 kg wygladałam jak szkielet , mam jeszcze stare zdjecia.. teraz czuje sie o wiele bardziej kobieco i nie starajcie sie mi wmówic , ze jestem za gruba..;-)

Gość facet, ale czy tobie w końcu
podobają się tylko filigranowe czy tylko chude, każdego wzrostu? Mainaaaaaaa przy swoim 171cm-owym wzroście, już filigranowa nie jest...

bo ranną antylopę upoluje nawet nie umiejący strzelać myśliwy:D:D:D<

Gość marianaaaaa
Ja lubie chudych i wysokich facetow (w przeciwienstwie do wielu moich kolezanek, ktore faktycznie wola "wiekszych") Ale nie tylko to sie sklada na to, czy mi sie facet podoba, patrze ogolnie, na twarz, sylwetke (nie lubie jak sie garbi), na wlosy (nie lubie lysych), na styl ubierania sie. Potem oczywiscie patrze na sposob bycia a potem na inteligencje i charakter :-) I czy jest pewny siebie - to wazne. Ale nie cwaniakowaty.

Gość ona32
skoro mój kolega chce ode mnie naga foteczke , to chyba nie musi być , az tak zle hehe;-)

nie lubisz polsrodkow? A co wlasnie robisz?? (biedne dziewcze nawet nie wie ze dla dupka jest wlasnie polsrodkiem :/) ja pierd* Ponadto ktos wyzej dobrze napisal, interesuje Cie tylko seks- czyli jestes prostakiem- nic nie masz w kontekscie osobowsci, czy intelektu (z tego co widze) do zaoferowania, kup dmuchana lale i zabawiaj sie do woli! :/ Nie bedziesz musial nawet z nia rozmawiac co by sie nie przemeczac :D Do tego bedzie w Twoim guscie, wymiary tez powinna miec idealne :D

o właśnie jaki powinien być prawdziwy facet, może taka podpowiedź da do mylenia autorowi, bo jak na razie to jest w czarnej d...e :P

czas przeprowadzic powazna rozmowe. powiedziec dziewczynie ze nic z tego jednak nie bedzie. dzieki za rady. najwyzej bede sam, albo znajde seksowna filigranowa laseczke, albo bede sam. trudno.

Gość Bluszczyk Kurdybanek 34
Rozstań się z nią. Powiedz, że jest super koleżanką, ma świetny charakter, uwielbiasz spędzać z nią czas, ale nie kręci Cię fizycznie i tyle. Nie opowiadaj jej bajek o zrytym charakterze Twoim czy jej, bo nie uwierzy i tylko wpadnie w kompleksy. Na pewno będzie jej przykro na początku, ale przeżyje to i trafi na faceta dla którego będzie najpiękniejsza, a Ty postawisz sprawę uczciwie i zaczniesz szukać innej. Chyba, że chcesz aby ona schudła, to też jej to powiedz.

Gość oj dobra, ona32 skończ już!
Szukasz potwierdzenia swej atrakcyjności na kafe?:o...Chyba jednak taką pięknością nie jesteś:o...No i te 5kg mniej, to by ci się zrzucić jednak przydało:P Pomyśl nad tym:D🖐️

kocoszanel, daj sobie spokoj z umoralnianiem czlowieku. mam w dupie co sadzisz na moj temat. jestem normalnie wygladajacym chlopakiem, moi chudzi koledzy maja szczuplutkie laski, wiec mozna. niektorzy z nich sa bardzo przecietni wiec jak widac sie da, tylko trzeba miec troche szczescia.