Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makeusmile

CO NA GARDŁ O??????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość makeusmile

byle tanio i skutecznie. wczoraj prawdopodobnie je troche zaziębiłąm, niemam gorączki ale obudizałam sie dzis z blem gardła. w sumie to nawet nie kaszlam. co poradzicie? domowe sposoby na mnie nie działąją :(

Ja stosuję tylko i wyłącznie Cholisept, kosztuje niestety ok 18 zł, ale jest dobry i jak to powiedział kiedyś mój lekarz, że Cholisept to pół antybiotyk :D

Gość makeusmile
pewnie bym kupiłą ale mam tylko 11 zł :(

Na gardło: - płukanie sola. Szklanka przegotowanej, ciepłej wody i 2 łychy soli rozpuszczamy i "gulgoczemy", - syrok z cebuli - masło z mlekiem i miode - DUUUUUŻO czosnku

Smakowita eklerka wszystko ładnie pięknie ale autorka napisała, że domowe sposoby na Nią nie działają :P Autorko to kup inne tablety i módl się by pomogły :P

Gość makeusmile
wiem wiem, kiedyś przerobiłam wsszystkie i szłwie, i mleko z miodem i zczorsnkiem i wspomnianą cebule.... a wiecie moze ile kosztują te tabletki tymanek i podbiał? bo kiedyś brałąm i pomogł troche

Gość mamimami111
Sprawdzony sposób przez wiele osób w mojej rodzinie to płukanie amolem, lub jego polskim odpowiednikiem, ale nie wiem ile kosztuje. Pół szklanki wody i łyżka amolu i kilka razy dziennie a na drugi dzień jak nowo narodzona.

Gość makeusmile
łyżka amolu na pół szkalnki?? to troche dużo... na parówkę' amolem stosowałąm kilka kropel.....

Gość makeusmile
a amol akurat mam.

Gość mamimami111
Ja tak robiłam, trochę paliło, ale pomagało, ale każdy jest inny i trzeba zpróbować co komu odpowiada. Dla jednych 2 krople a dla innych łyżka. Dzieci to nawet z 1 kroplą za skarby świata nie wzięły do ust, no ale które dziecko lubi leki?

mamimami111 bo dzieci nie są jak ten "króliczek" z reklamy Ibupromu dla dzieci, który "lubi malinowy smak i chętnie zjada syrop" :P

Gość mamimami111
Coś wiem o tym bo mam 3 dzieci i tylko najmłodsze lubi ale tylko witaminki. A jak widzą TO białe czyli antybiotyk to jest już bardzo źle.

Gość mamimami111
Ostatnio kupiłam dzieciom tabletki do ssania LARYNG UP, oni wzięli bo buzi i odrazu do kosza, są pudrowe, ale mi pomogły już 3 tabletki i po bólu.

pokroj cebule i zasyp ja cukrem. Po jakims czasie zbierz w lyzeczke sok jaki sie zbierze na dnie. Sprawdzone, działa w 100%, polecam

Gość qwertyad
Kup sobie w aptece taki proszek, który rozpuszcza się w wodzie. Nazywa się Gargarin i buteleczka kosztuje nie więcej niż 4zł. Ja przetestowałam wielokrotnie, bardzo często mam anginy i ten lek jest dużo dużo lepszy niż tabletki do ssania.