Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Zaraz wstawię tu mój raport z życia

Polecane posty

Gość Przybyłam!
na studiach są ferie? serio? czy jajca se robicie?

Gość fanełe Skizto
jeśli nie masz poprawek to są, bo jest przerwa między ostatnim egzaminem, a początkiem drugiego semestru

w sensie nie ogarniasz lustrzanki? :classic_cool: no ja najlepiej wychodze na komórce albo na fotach z kamerki a im lepsza jakos tym gorsza czkawa :O ej no na studiach też so feryje

Gość Przybyłam!
Fajnie, fajnie. Spadam chyba bo nuda tu jeszcze większa niż gdy jeszcze byłam. A MIAŁOOOO BYĆ TAK PIĘKNIEEEEEEEEEEEEE

wszystko zaliczone w pierwszym w terminie chociaż jeden tzwelik wpisał drugi :O nie wiem jakim cudem...chyba dlatego,że tak długo sprawdzał

Gość Przybyłam!
no ryj mam jak ruska dziwka i te lampy jebia w ryj prawie oślepłam!! wyłączyłam to znowu jakoś śmiesznie. Ja lubiłam foty z telefonu, którego juz nie mam, wiec nic mi innego nie pozostało. Do kamerki sie trza dziwnie wdzieczyć.

a ja własnie na kamerce wychodze dobrze nawet jak rozedme nozdrze :classic_cool: ale też chciałam kupic lustrzanke nie żeby sobie foty robić ale jakies rkrajobrazy... bo moja cyfrówka z 2006 juz tak rozpikselowuje że mam dość, a masz jakas skomplikowaną?

heh w Twoim przypadku raczej chodziło mi o to, że możesz conajwyżej nieostre focie robić, bo że twarz źle wychodzi to nie wierze :D

Gość Przybyłam!
no wlasnie nie :D:D Teraz namawiam tatełe na Sony Cyber-shot DSC-T110 :D:D jakby mi kupił czerwonego 😍 Ale ponoć nie zasługuje :(:( Niedługo mam urodziny to będę hardo działać :D:D

Gość Przybyłam!
Mała 😘 Sto lat minęło i jeden dzień

Gość Przybyłam!
ja we własnej osobie. Tylko na pomaranczowo :classic_cool: Wpadłam bo mam ferie :D:D

Gość Przybyłam!
to chuj ci w dupę mutancie ! :classic_cool:

Gość bulkwers.
Widac ze z ciebie jakies rozpaskudzone dziecko nic ci sie nie podoba juz ja bym cie wytresowal

co tu sie dzialo? moze z 2 razy wpadlam a tak to godzina dziennie na kompie i nic nje wiem. I powiem wam, ze to sie przelozylo na moje oceny i mam same piąteczki :classic_cool: internet to zuo

to fota foty w szybie :D:D więc wiesz :D:D klasowe :classic_cool: widzialas jakie piekne wiersze o mnie piszą koleżanki?:D:D

lula wiesz co... wczoraj był ałstr... w ogóle właczyłam skajpa kolo 15 kolo 16.40 wylaczyłam i dopiero wylaczajac sie skapnełam że był :D :D :D chyba jużnawet na nim mi nie zależy :( a czemu Twoje niby żałosne?