Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgvfcdxcfgvhbjknl

Faceci - czy macie erekcję podczas robienia minety?

Polecane posty

Gość kjhgvfcdxcfgvhbjknl

Mój po paru minutach ją traci. Z jednej strony myślę że to logiczne wobec braku jakiejkolwiek stymulacji penisa, z drugiej - martwię się że robi to z przymusu i go to nie podnieca :(

Gość stefffanio
ZAWSZE! :classic_cool: jak dochodzi to z niej cieknie a ja w pelnej gotowosci wbijam sie w nia z calej sily

Gość dlaczego?why?
stefffanio ZAWSZE! jak dochodzi to z niej cieknie a ja w pelnej gotowosci wbijam sie w nia z calej sily kreca mnie takie wpisy :classic_cool:

Gość marcelllus
W czasie minetki, nawet jak trwa pół godziny, trąba mi sterczy jak kołek. Jak moja cipencja zaczyna głośno pojękiwać i jej soczek ocieka mi po twarzy, wtedy wbijam się w nią, wpychając jej w usta mój język, cały w jej aromatycznej wilgoci .....

Gość marcelllus
Aczkolwiek część facetów tak właśnie ma, że przy braku stymulacji samego człona tracą erekcję. Grunt, żeby w odpowiednim momencie szybko ją odzyskali, wtedy powinno buc ok ...

Gość marcelllus
A co, za krótko?

Gość dlaczego?why?
marcelus:classic_cool: coz za doglebny opis.. odplynelam ;)

Gość dlaczego?why?
s_M, a moze on po prostu lubi sie dlugo bawic cipka:P poza tym nie wszystkie kobiety dochodzą zanim facet zdązy wbic w mnie swoj jezyk :P

albo są takie które mozna tam nawet dwa dni lizać i tak nic z tego :D:D:D

Gość marcelllus
Owszem pięć minut minetki zakończonej orgazmem jest wspaniałe. Ale uważam pół godziny przeróżnych rodzajów pieszczot ustami ci.p.ki partnerki, tak aby przez ten czas utrzymywać ją w stanie wielkiej przyjemności i uniesienia, zakończonych orgazmem jest jeszcze lepsze. Kobieta ma między nogami nie tylko łechtaczkę. A każdy z fragmentów ci.p.ki można pieścić przez lizanie, ssanie, całowanie, chuchanie, etc..., a czas szybko przy tym leci ;). Tak lubimy oboje z małżonką i to często realizujemy.

marcelllus Owszem pięć minut minetki zakończonej orgazmem jest wspaniałe. Ale uważam pół godziny przeróżnych rodzajów pieszczot ustami ci.p.ki partnerki, tak aby przez ten czas utrzymywać ją w stanie wielkiej przyjemności i uniesienia, zakończonych orgazmem jest jeszcze lepsze. Kobieta ma między nogami nie tylko łechtaczkę. A każdy z fragmentów ci.p.ki można pieścić przez lizanie, ssanie, całowanie, chuchanie, etc..., a czas szybko przy tym leci . Tak lubimy oboje z małżonką i to często realizujemy. mnie by to lekko wkurwiało :classic_cool: ale są rózne kobiety nie wnikam :P

Gość marcelllus
@S_M Doskonały dostęp do szparki jest nie tylko w pozycji leżącej, to dodatkowe urozmaicenie ... Jedynym ograniczeniem w łóżku (lub w kuchni, łazience, przedpokoju, dyskotece, samochodzie, lesie, namiecie, dachu wieżowca ....) jest wyobraźnia. A tej mam nie brakuje ;)

Gość marcelllus
@v34 Myślę, że byś się na mnie nie zdenerwowała. Postarał bym się zostawić cię w doskonałym nastroju ;)

jakbys mnie słuchał to pewnie nie :classic_cool: kwestia jest tego ze nie lubie takich zabaw :D:D wole czesciej a intensywnie :D:D:D

nie to ze nie lubię :) mnie to nie zadowala :) za to w zamian moge miec orgazm podczase robienia lodzika :classic_cool: a to juz niewielki odsetek kobiet potrafi :D:D

Gość marcelllus
@v34 Jetem bardzo elastyczny w kwestiach sexu i potrafię się dostosować ... Zawsze sprawia mi niesamowitą przyjemność, jeśli kobiecie jest przyjemnie. A do przyjemności można dochodzi wieloma drogami ... ;)

S_M myslisz ze jeden facet jest w stanie zmienic moje preferencje?:classic_cool: no litosci :P

Gość gacek____
a ilu chłopa potrzebujesz ??????

gacek____ a ilu chłopa potrzebujesz ?????? ani jednego :D

Gość gacek____
To ile kobiet w takim razie ????

S_M jakoś chłop mnie nie kreci ale fajny facet i owszem :D:D

Gość marcelllus
To zupełnie inaczej niż u mnie. Mnie kręcą wyłącznie kobiety ...

S_M to mamy podobny gust jesli chodzi o facetów :D:D:D

Gość marcelllus
Jeremy Irons ?!!?!!??1?!? Chyba haftnę ....

Gość zwisa nam mineta
nie mamy erekcji,nic nam nie stoi,wszystko zwisa,jak i ta cała mineta,hahahaa

Gość danny223b
No ba, flaga na maszt! Ubóstwiam smak i zapach kobiety, minetka kręci mnie na maksa, uwielbiam jak partnerka pojękuje i aż wije się z rozkoszy przy ssaniu łechtaczki.

Gość skundelek
jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby mi opadł przy minecie. Nigdy mi się to nie zdarzyło, a robię to już od 20 lat. Pałka stoi zawsze jak maszt na okręcie.