Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhgg

co myślicie

Polecane posty

Gość lkjhgg

o kopenhaskiej zcy stosujac ja przez 13 dni rzeczywiscie zniscze sobie zdrowie> ? mam do schudniecia 5 kg i zadna dieta na n n mnie nie działą moze ta zadziała>? prosze o odpowiedzi i dziekuje z góry za opinie

Gość lkjhgg
a moze dukana lepsza? pomozcie mi bo juz nie wiem co robic

Gość lkjhgg
chodzi mi o to ktora zdrowsza rez ( choc wiem ze obie ne ) ale ktora wybrac????

Gość tuitk
i co dokonca zycia bedziesz jadla jak w djecie? schudniesz na jakiejś 5 kg a potem zaczniesz znowu jeść normalnie i 5 kg wróci

Gość lkjhgg
chce potem przejsc na lizcenie kalorii- od soboty mam 2 tygodnie wolnego ( urlop przymusowy ) i chciałam to wykozrystac na diete

Gość lkjhgg
co radzicie?

Gość saawwaa
moze ta kopenhaska; 13 dni a dukan nie wiiadomo do konca ile zajmie ci czasu

Idź na basen, sune, dużo pij, a o poranku pij wodę w dzbanku nqjlepiej kranówkę taka nie wzmaga apetytu. A śniadanie jedz najwcześniej 2 godz po wstaniu.

Gość lakaak
kopenhaska

Gość odlacz internet
kopenhaska to zabójstwo :O lepiej dukan albo 1000 kalorii :)

Gość lkjhgg
o teraz mam dylemat dukan czy 1000 kcal ? ale dzięki

Gość dukan do raczej
sposób na życie a nie dieta. Przeczytaj sobie o tym najpierw. Na tej diecie można szaleć. Jest pełno różnych przepisów. Powiem Ci że od kiedy jestem na diecie to gotuje takie rzeczy których zazwyczaj nie robiłam bo mi się nie chciało. Dla mnie to po prostu taki styl jedzenia a nie dieta sama w sobie bo nie jesteś głodna, jesz co chcesz z listy dozwolonych produktów, kiedy chcesz i ile chcesz. Dla mnie to dieta idealna bo smaczna i sycąca, a że przy okazji się chudnie to już w ogóle cudo. Jeśli chodzi o 1000 kcal to niestety wszystko ma kcal i gotowanie mi zbrzydło jak miałam spędzać czas w kuchni z tabelą kcal. Szybko się poddałam bo zwyczajnie mnie nużyło ważenie wszystkiego i przeliczanie ile mogę zjeść gram tego i tamtego żeby nie przekroczyć 1000 kcal. Dieta 13 dniowa jest koszmarna. Befsztyk na wodzie i salata z oliwą i sokiem z cytryny. Przeszlam przez to. Wytrwalam 10 dni i nigdy nie zapomnę. Jedzenie musi mieć smak. Po 10 dniu stwierdzilam że lepiej już nic nie jeść niż dalej się żywić zgodnie z jadlospisem tej diety. Bylam glodna, slaba i nie chcialo mi się z łóżka wstawać. Najlepsze jest to ze jakieś 2 tygodnie po zakończeniu tej diety wszystko co zrzucilam wrócilo. Mimo ze jadlam zdrowo i nie rzucilam się na wielkie porcje niewiadomo czego bo zależalo mi na utrzymaniu wagi. Glupota. Przerabialam jeszcze diete kapuścianą. Zupa przez pierwsze 3 dni jest pyszna. W 4 zaczyna się powoli nudzić a w 7 działa nawymiotnie (na sam widok ma się odruch wymiotny). Chyba nie ma diety idealnej. Moze po prostu zmień styl życia. Zacznij ćwiczyć, jesć wiecej zdrowych rzeczy czyli warzyw, owoców, gotowanego mięsa. Odstaw kasze makarony cukier ziemniaki mąkę ryż. Jeśli jednak chcesz koniecznie dietę ktora ma jakąś nazwę to polecam dukana bo z tych co wymienilaś jest przynajmniej dla mnie najprzyjemniejszy.

Gość lkjhgg
a co sadizice o diecie bananowej? albo amerykanskiej? ciezko jest? jeszce znalazlam diete 10dniowa. duzo bialka sie je to chyba zdrowo co? lepsza niz kopenhaska?

Gość dukan do raczej
Jesli dieta opiera się ja jednym składniku, nie ważne jakim to owszem schudniesz trochę ale jesli tylko po zakończeniu diety sięgniesz po coś innego to automatycznie przytyjesz. Dlatego żadne tam diety bananowe, kefirowe czy inne.

Gość lkjhgg
kos pisze na moim niku ale spoko ja arz bylam na duaknie tylko zcy 2 raz sie uda schudanc? bylam 2 lata temu jakos

Gość henriiika
i jaka ta dieta lepsza