Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatiana)))

Piękna Rosjanka pozna Bogatego Polaka.

Polecane posty

Gość haha hihi
Ukończyłaś studia w wieku 21 lat? :D :D :D

Gość haha hihi
aha, ukończyłaś, bo jesteś taka zdolna. To czemu chcesz zarabiać dupą, a nie mózgiem?

Gość Tatiana)))
Anons może być niejasny poniewaz napisala go w pośpiechu,już wyjasniam..szukam kogoś kto pomoże mi finansowo,zapewni mieszkanie,czyli sponsora..głupio to brzmi,wiem..i wzamian oferuję towarzystwo itd.

Gość Gangbang Miszczu
Prowo czy nie prowo- Pani ze zdjęcia piękna jest :classic_cool:

Gość Emmett Fitz-Hume
Przykre, że piękna i wykształcona kobieta... ech... :(

Gość Tatiana)))
W ten sposób można zarobić wiecej pieniedzy niz w jakims banku,mozna laczyc przyjemne z pozytecznym i nie widze w tym nic zlego.

Gość Tatiana)))
W ten sposób można zarobić wiecej pieniedzy niz w jakims banku,mozna laczyc przyjemne z pozytecznym i nie widze w tym nic zlego.

Gość wielkie mi zeczy
tak wogóle to Rosja jest bogatsza od naszego kraju to nawet jak to prawda to czego u nas szukasz w tej biedzie? i skąd do cholery umiesz tak bezbłędnie pisać po polsku?możesz to wyjaśnić prowokatorko/??lol

Gość Robert Rojek
@wielkie mi zeczy, ja np. piszę bezbłędnie po angielsku (gorzej z akcentem) i co z tego wynika? :P @Tatiana))), nie brzmi to głupio bo takich anonsów jest w sieci mnóstwo. Podzielam natomiast ocenę Emmett'a... Jeśli perfekcyjnie znasz język rosyjski- paisz do mnie na robert.rojek@o2.pl :)

Gość Tatiana)))
Rosjanie,tak są bogaci,wykształceni..niestety mam zle doswiadczenia z nimi,siedza w domu,naduzywaja alkohol..a Polacy tacy nie sa..umiem tak dobrze pisac poniewaz mam wlaczony specjalny slownik.

Gość No k...
Już jedną ruską miałem, nie wyszło mi to na dobre.Uczepiła się bo" u was to zachód"-mówiła. A jak się ubierała, no istne" kolorowe jarmarki".Nie,nie,nie! Nasze dziewczyny są najlepsze i najładniejsze.

Gość haha hihi
Właśnie kobiety, które mimo że piękne i inteligentne (za taką przynajmniej podaje się autorka) są na tyle leniwe, że zamiast wziąć się do normalnej pracy i uniezależnić wolą szukać sponsora i puszczać się za ciuchy i mieszkanie robią złą opinię wszystkim innym. I co tu się dziwić, że panuje powszechna opinia, że baby lecą tylko na kasę?

Gość ptasiek nastroszony
przecież Rosjanie są bogatsi niewyobrażalnie od zadłużonego brudnego polactwa

Gość Goździk
Fajna jesteś :)

Gość twojprinc
Zdrawstwuj, Taniusha! Hoczu a toboj poznakomitia poblizhe, dawaj wstretimsia. Mnie 38 let. Nie zhenat, namerenia samyje serjoznye.

Gość Tadek Rydzyk from RM Station T
Kaczucha, nie wtrącaj się. Tatiana, poszukaj wśród księży :)

Gość roman z opola
pani ze zdjęcia to faktycznie gorąca słowianka jestem budowlańcem z opola, 48 lat, przystojny chyba, tylko uyebany w wapnie no i czarne skarpetki tylko mam. zarabiam 1700 brutto, 2 stowy ci odpale rosjaneczko na miecha, w zamian za lizanie stóp i lekkie bdsm. do tego wprowadze do towarzysta na osiedlu zainteresowana?

Gość windykator na maxa
A ile za jedno spotkanie?

Gość Kaczucha rozpierducha
Mięcho na sex tanieje bo coraz więcej takich co się wolą kurwić niż iść do roboty. Mamy swoje zdziry, a tu jeszcze ruskie walą dzwiami i oknami. Paszła na ruś! Weź ty się do roboty autorka bo jak według ciebie puszczanie się to nic złego to sama pokazujesz że jesteś tylko mięcho bo uczuć i wstydu to już dawno nie masz. Gorzej niż zwierzęta.

Gość Tadek Rydzyk from RM Station T
Kaczucha, nie wtrącaj się. 😡 Tatiana, poszukaj wśród księży :)

Gość twojprinc
Taniusha, ja Tebe dam 10000, i dazhe bolshe, otzowis, pozhalujsta

Gość twojprinc
Tanieczka, nu gde zhe Ty? Hoczu Tebia, napishi swoj email, oczen zhdu

Gość fergg5g
Właśnie! Prowo. Nie obrażać mi to rodaków rosjan!!!!! I nie robić złej opinii. Wypadówa!!

Gość Bogaty Polak?
Czy to prowokacja? ;) Poszukaj sobie jakiegos na zachodzie.

Gość Bogaty Polak?
Mam na myśli, ze Polacy duzo nie reprezentuja soba. Chamy i prostaki.

Gość vipxxxvip
Tak na prawdę jestem również ze wschodu i mogę na ten temat coś napisać. U nas (czyli cały były związek radziecki) nie ma jak w Polsce podzielone na szkołę podstawową, gimnazjum, liceum i td. U nas idzie się do szkoły mając 7 lat i wszyscy się uczą w jednym budynku aż do ewentualnej matury. Uczą się dzieci 8 lat i po 8 latach mogą iść do tak zwanej szkoły zawodowej, na wschodzie taka uczenia nazywa się "uczylisczie" Lub uczą się w tej samej szkole jeszcze 2 lata i po ukończeniu 10 klasy zdają maturę, a więc jak policzycie sobie od 7 lat 10 klasy - wychodzi że matura zdana w wieku nie 18 lat jak w Polsce, tylko w wieku 17 lat! Ja sama zdawałam maturę mając 17 lat na Ukrainie. A więc jak w tym samym roku dostała się na studia i studiowała przez 5 lat, to mogła mieć w wieku 22 lat już wyższe wykształcenie.... Nie w 21 lat, jak pisze i zdolności tutaj akurat nie mają nic do rzeczy. Tak to wygląda na wschodzie jeżeli chodzi o szkołę, studia i wiek w momencie ukończenia. Pozdrawiam