Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimaniaczka

Kocham moje auto!

Polecane posty

Gość minimaniaczka

Nikt i nic nie daje mi tyle przyjemności ile moje auto :) Jestem maniaczką motoryzacyjną. Mam sportowe auto i nie wyobrażam sobie życia bez motoryzacji. Od zawsze jednak czułam się dyskryminowana przez mężczyzn w tej pasji. Są tu kobietki z podobnymi zainteresowaniami?

Gość mialam to badanie
ja mam renault twingo moze akurat nie ejstem nim do koca zachwycona ale kocham jezdzic samochodem

Gość fefesfsf
nie wazne jakie masz auto :) ja podobnie jak ty kocham jezdzic

Ja kiedyś kochałam małe sportowe autka. Teraz żałuję - wkurza mnie jak obok mnie stanie laska samochodem terenowym i patrzy na mnie z góry. Czuję się na drodze jak jakaś mrówka, którą zaraz rozdepta byle jaki większy samochód. Teraz chciałabym najchętniej tira.

Gość minimaniaczka
eee tam, niech sobie patrzy :) akurat najmniej interesuje mnie co mysla sobie inni

Gość wielkie mi zeczy
nie dziwie się wcale,ja też patrze krzywo na facetów projektantów mody lub fryzjerów damskich,to są dla mnie kobiece zawody tak samo motoryzacja to działka dla facetów,ale auta możesz lubić

Gość minimaniaczka
bzdura, to nie jest zadna dzialka jak mozesz porownywac geja to kobiety z motoryzacyjnymi zainteresowaniami? jak mam zainteresowania techniczne to musze byc odmiencem? co za idiotyzm, o tym wlasnie pisalam wyzej...ksiazkowy przyklad