Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ferjolla

Kiedys ksiadz w Polsce cieszyl sie szacunkiem, a dzis wstyd mowic o Polakach

Polecane posty

Gość Ferjolla

Ksiadz nie ma szacunku, takiego jak wczesniej. Kiedys juz na samo powitanie wypadalo pocalowac ksiedza w dlon, a dzis kmioty juz tego nie robia. Posobnie wspieranie kosciola i ksiedza - przeciez w cywilizowanym spoleczenstwie nie wypada, zeby ksiadz chodzil na nogach badz jezdzil rowerem. A dzisiaj jest do tego zmuszony, gdyz spoleczenstwo nie chce mu zapewnic normalnych warunkow pracy. Polacy - jestescie zalosni

Gość hgjhghgh
a kim jest ksiadz? przychodzi i bierze kase nie wydaje w zamian paragonu i jeszcze podpisuje koperte by wiedziec kto ile dał!jak jakas sekta! a moze ja wierze w Boga ale nie akceptuje ludzi ktorzy probuja na nim zarobic? bo kim innym jest ksiadz skoro bierze za to kase? wiara jest we mnie a nie w murach i nowych oknach czy centralnym ogrzewaniu czy nowym aucie ksiedza na ktore ida pieniadze wiernych do tego wiekszosc ksiezy ma rodziny o czym mowi sie coraz glosniej

Gość hgjhghgh
i przepraszam bardzo czy ksiadz szanuje mnie??? bo mam watpliwosci...

Gość Don 0skaro
czy ksieza trzepią konia?

Gość tylko nie to
Nie Polacy powinni się wstydzić tylko księża .Sami zapracowali na taka opinię .Długo nta nią pracowali. Polacy wierzą w Boga tylko nie lubią księży .

Gość wielkie mi zeczy
dokładnie popieram opinię wyżej,sami sobie zapracowali na to,bo teraz nie ma księży z powołania tylko dla kasy...dlatego też ludzie przestali wierzyć w cokolwiek,sama jestem ateistką i gówno komu do tego w co ja wierze🖐️

Gość xfg
pfff jestem lepiej wykształcona niż twój katabasik. Całuj mnie w buta

Gość tylko nie to
Te wszystkie skandale w kosciolach przekręty finansowe rozwiezlosc obyczajowa gwałty na nieletnich Czy twoim zdaniem należy im się za to szacunek !?

Gość jeżdzi rowerem?
chyba na filmach, bo w realu ja takiego nie znam. A na piechotę też żaden nie chodzi.

Gość prowo słabe
0/10