Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TALUNIA

czy możliwe to jest żebym byłą w ciąży??

Polecane posty

WITAM DZIEWCZYNY może któraś mi doradzi!! okres miałam 10 stycznia. 16 stycznia kochałam się ze swoim chłopakiem (bez zabezpieczenia) po 6 dniach zrobiłam sobie test wyszedł negatywny.! od paru dni mam boleści podbrzusza, czuje jakby moja macica się kurczyła (podobne objawy mam jak przed okresem) Czy to możliwe abym była w ciąży?? proszę o odzew! Pozdrawiam

Żaden test nie potwierdzi ciąży po 6 dniach od stosunku;/ Musisz poczekać do dnia spodziewanej miesiączki bo wtedy są wiarygodne.

Wiesz tego ci nikt nie powie bo obajwy na ciaze sa bardzo podobna do @..wic musisz czekac ciepliwie a nie rob na damo testow najwczesniej w dniu spodziewanej @

Gość Mama niespełna roczniaka
heh... jeśli tylko jesteś kobietą i uprawiałaś w ostatnim czasie seks to ZAWSZE jest możliwe że jesteś w ciąży. Z jakimkolwiek zabezpieczeniem a co dopiero bez.... I ten test robiony po 6 dniach... Ile masz lat dziewczynko? 15-16? A myślisz, że tu wróżki siedzą, że wiedzą czy możesz być w ciąży?

poprostu się zapytałam. a test po 6 dniach doradziła mi koleżanka a ile mam lat? 21