Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xx Kasia xX

Przyjmę lub odkupię Ciuszki dla dziecka ... PILNE

Polecane posty

Witam :] Chętnie przyjmę lub odkupię za niewielką cenę ciuszki dla niemowlaka. Jeśli ktoś chciałby sprzedać to była bym chętna :] proszę pisać .... dziękuję ;]

Gość Na allegro masz
tyle ciuszków za grosze przecież

Je chce złośliwych komentarzy, jeśli ktoś uważa ,że zapytanie ludzi o ciuszki które są im zbędne w szafce to coś złego to proszę nie pisać nic .. jak wcześniej napisałam chętnie przyjmę i Odkupię ... Zgadzam sie z tym ,że na allegro są ale nie każde są w niskiej cenie .

Gość stefaniiie
masz dziewczynke czy chlopca? w jakim wieku?

Gość oj takkk tak
i ile to jest dla Ciebie za niewielką kwotę???

Gość regwergwer
To jakiś kant. W przeciągu ostatnich kilku miesiągu taki sam anons pojawiał się już kilkakrotnie. Jak ktoś nie ma pieniędzy (lub czasu), to kupuje detalicznie w najbliższym ciucholandzie, na wyprzedaży czy od kogoś z sąsiedztwa a nie masę używanych ubranek naraz z wysyłką. A taki skup używanych rzeczy, to po prostu na handel, licząc na niższą cenę dzięki żerowaniu na uczuciach innych ludzi. Nie lepiej wprost napisać o co chodzi? Czy to aż tak mniej opłacalne?

hej. Mam duzo w szafce od rozmiaru 56 kolor neutralny:) odezwij sie agata_bbb@o2.pl i podaj za jaka kwote najmniej

Przepraszam bardzo ale ja piszę tu pierwszy raz ! Ja nie powiedziałam ,że nie kupuję ciuszków w lumpeksie , bo chodzę i rozglądam sie i tam za czymś tanim ...

Gość zapraszam do mnie
w takie przepowiednie to lepiej nie wierz ;)

Gość Mazowszanka jedna
Skąd jesteś? Mam sporo rzeczy po synu-ciuchy, buty,zabawki. Mogę oddać za paczkę pampersów i chusteczki.

Gość gość
Dołączę się ja szukam na rozmiar 80 86 dla roczniaka kontakt mania2311@tlen.pl

Witam ja mam do odsprzedania za grosze ubranka w rozmiarze 62-68 po dziewczynce:)

Gość Jo-------anna
mazowszanka,a jakie zabawki? ja chętna na każdą ilość. ;) gg 13014425

Gość jeden temat nie starczy
jasioolko vel izo? f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5105234&start=0 tu prosisz niby dla siebie,tam dla siostry,ciekawe..

Gość TakaaaaaaaaaaaaaJaaaaaaaaaa
ale autorka was roluje tu pisze temat i pisze inny z innego nicka a podaje to samo gg same handlary

Gość to ja tez
chetnie przyjme samochod, najlepiej przerobiony na gaz. nie bede wybrzydzac w kolorze i marce, ale najlepiej by mial max 5 lat. prosze rowniez o mieszkanie wlasnosciowe najlepiej w centrum wawy, bede miec blisko do chlopaka. jesli ktos zrozumial ironie to brawo. a autorce topiku gratuluje pomyslowosci na zycie. zebrac tu i tam a pozniej z torbami na bazarek. i te nieudane emotki, to nie GG. wracaj dzicino do szkoly bo matce sie doniesie ze zebrasz w internecie

Gość dseredrf
ostatnio na allegro zupełnie bez trudu natrafiłam na aukcje ciuszków dla dziecka 0 -3 miesiące w cenie 150 zł za 60 szt!! Po prostu szukać ci się nie chce albo szukasz łosia, który za grosze ci odda...

Gość Łosie w kosmosie
a tu dupa, padl strzal i tym samym padł ostani jelen :D nie ma gratisowych prezentów :D