Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbhhft

co ubrać do czarnej spódnczki

Polecane posty

Gość gbhhft

nie znam se za bardzo na modzie, ostatnio kupilam sobie czarną spódniczke w H&M mnej wiecej taką.. http://www.google.pl/imgres?q=czarna+sp%C3%B3dniczka&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1440&bih=737&tbm=isch&tbnid=9i_IbmqQH0xKnM:&imgrefurl=http://www.partnerssa.sklep.pl/830-czarna-spodniczka-bandage-mini-roz-s.html&docid=eSzk8sDpmtrG7M&imgurl=http://www.partnerssa.sklep.pl/830-1255-large/czarna-spodniczka-bandage-mini-roz-s.jpg&w=300&h=300&ei=L7oiT5igG4GA-wbU2ejLCA&zoom=1&iact=rc&dur=220&sig=117468063357146026726&page=2&tbnh=157&tbnw=157&start=25&ndsp=28&ved=1t:429,r:25,s:25&tx=109&ty=78 tez ma zameczek z przodu, ale jest zwykla czarna , bez żadnych "pasków" co mogę do niej włózyc? jakis top ? mogą być wszystkie kolory a na to jakis zakiet? leginsy mogśą być jak nie zdazylam kupic czarnych rajstop.??

Gość gbhhft
kurcze nie moge wkleic linka

Gość gbhhft
nic nikt nie poradzi??

fajnie z czarną spódniczką będzie się komponowała beżowa góra. zamiast legginsów proponowałabym rajstopy (teraz są modne grubsze, w delikatny wzorek poza tym ciepłe. minusem jest cena - ja za swoje dałam w h&m 50 zł, ale teraz są wyprzedaże, więc może poszło w dół). legginsy wyglądają tanio do spódniczki, lepiej sobie daruj takie zestawienie.

konkretnie jaka ''góra'' pasuje do twojej spódniczki to nie wiem, bo nie wkleiłaś zdjęcia a bynajmniej Ci się to nie udało :)

Gość gbhhft
ona jest taka zwykla czarna, nie szeroka, tylko przy nogach, a z przodu ma zameczek srebrny tak do 1/3 długosci.. :)

Gość gbhhft
kurcze nie mam rajstop, a nie dam rady dzisiaj kupic...;/ chociaz i tak bym była w butach bo nie ide do rzadnego pomieszczenia gdzie trzeba chodzic na boso :) jak myslsz ?? czy bd widac ze to leginsy..

Gość Kuśka Zocha
do spódniczki ubierz majtki.:P

Gość gbhhft
akurat bezową górę bym znalazła , a na to zakiecik ?

jeśli jest taka o jakiej myślę to będzie pasowała nawet bokserka wsadzona w spódniczkę, a na to zwykły rozpinany sweter lub marynarka byleby nie w czarnym kolorze, golf również a nawet bluzka-nietoperz.

Gość gbhhft
mam czarny i taki szary/ siwy.. .?

Gość gbhhft
topu , czy bluzki mam rózne kolory, od kolorowych po biale i czarne...

Gość gbhhft
sweterki mam siwe, brązowy w paski, granatowy, ..

Gość gbhhft
mam taką kwiecista. bo na wierzch to mam raczej tylko albo siwe sweterki, albo brązowy z bezem zmieszane w paski, albo czarne, granatowe, :/

zrobiłabym tak: jeśli jest czarna spódnica i legginsy to założyłabym siwy żakiet, tyle, że wtedy nie wiem co pod żakiet... inna możliwość: spódnica, legginsy i żakiet czarne, ale wyrazista bluzka tzn. kwiecista, czerwona, pastelowy róż

Gość gbhhft
kurcze czerwonej nie mam, a róż jest ciemny... mam zółtą pomaranczową , niebieską, białą...

Gość gbhhft
ok, to wezme bezową:)) dzieki wielkie za rady :))

Gość gbhhft
a na przyszlosc musze zainwestować w rajstopy :)