Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosiaa999

Dziewczyny, apel do was!!

Polecane posty

Gość małgosiaa999

Błagam was nie chodźcie na solarium w zimie! Szłam dzisiaj ulicą i natknęłam się na dziewczynę - środek zimy -10 stopni a ona opalona na CZERWONO-POMARAŃCZOWO wyglądała jak indianin! to był okrutny widok , jesczze te blond włosy farbowane z odrostami i spalone prostownicą! do tego kurtka do pępka z wielkim futrem na kapturze , różowy kusy sweterek wyglądający spod niej i legginsy noszone jak spodnie ... :o masakra strasznie wyglądała aż mi się żal jej zrobiło! dziewczyny więcej naturalności, nie farbujcie włosów na żółty kolor , wasz naturalny jest 100 % piekniejszy, NIE OPALAJCIE się w zimie na pomarańcz i nie noście przykusych ciuchów bo wyglądacie obrzydliwie , mówie wam żadnemu wartościowemu , przystojnemu facetowi się to NIE PODOBA jedynie drechom i kibolom :/ zacznijcie się szanować , i swoją urodę !!!

a wiesz, że za takimi oglądają się panowie :D wnioskuję, że takie panny muszą się podobać. widziałam ostatnio taką, stała na pasach, ja również, ale po drugiej stronie. obrócił się za nią co drugi facet jadący autem plus jeden przechodzień :P

Gość loinefi
przeciez opisalas meski ideal nie wiem po co ten apel

Gość mam dwa koty, dwa i pół
Ja chodzę na solarium i nie jestem ani czerwona, ani pomarańczowa, ani tym bardziej różowa 🖐️

Gość jhfyt
eee jej sprawa a co do facetow...to sprawa gusty...jedni wola naturalne a inni wola panny wygladajace jak burdelowki:D