Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupia 26 latka :(

Okłamałam faceta, że jestem młodsza :(

Polecane posty

Nie wiem dlaczego to zrobiłam :o. W pazdzierniku kończe 26 lat, w grudniu poznałam faceta (29l) i on po jakimś czasie zapytał mnie o wiek (a wcześniej podkteslal, ze taka mloda jestem,a dojrzała emocjonalnie itp) \i ja pod wpływem tych komplementów :classic_cool: powiedziałam ze mam 22l ;( bylo mi wstyd, bo mieszkam w domu babci. I taka stara duupa powinna być samodzielna (pracuje, ale o mieszkaniu mówie). On mi sie podoba, świetnie sie dogadujemy, tylko że jak to odkręcić z tym wiekiem 😭 głupia jestem...

Gość ptasiek nastroszony
i jak sie przed nim rozdzialas to naga prawda wyszla na swiatlo

Gość NIE POZOSTAJE NIC INNEGO
JAK SIE PRZYZNAC

Ale jak ? Wyjde na idiotke, kretynke... Dlaczego tak zrobiłam :o teraz go strace... chyba zerwe z nim kontakt, bo lepiej żeby myslał że zrezygnowałam z tej znajomości, niż żeby on zrezygnował mając mnie za idiotke :(

Gość mam dośc tego ptaka
27.01.2012] 16:07 [zgłoś do usunięcia] ptasiek nastroszony i jak sie przed nim rozdzialas to naga prawda wyszla na swiatlo Co za idiota, uważasz że 22l to młoda dupa a 26l stara pizda?! Nie ma żadnej różnicy, ty uposledzony jesteś.

Jak kocha to wybaczy. Powiedz mu prawdę. Też kiedyś okłamałam faceta.. Wybaczył:) Zrozumiał:)

Mój wujek 8 lat po ślubie dowiedział się że ciocia jest od niego o 2 lata starsza :D wcześniej chowała przed nim dowód i wszystko inne co świadczyło o wieku, a dowiedział sie podczas oddawania PIT-u i to tylko dlatego że ciocia była w szpitalu i sama nie mogła iść :D

Tylko że ja sie boje takiej kompromitacji. Nie będe miała odwagi pokazać mu się na oczy. Nie traktowałam go na poczatku poważnie, i dlatego sklamała, życie jest przewrotne :(

Lisabet S. Mój wujek 8 lat po ślubie dowiedział się że ciocia jest od niego o 2 lata starsza wcześniej chowała przed nim dowód i wszystko inne co świadczyło o wieku, a dowiedział sie podczas oddawania PIT-u i to tylko dlatego że ciocia była w szpitalu i sama nie mogła iść prowo 100%

Gość też mi problem...
co innego jakbyś powiedziała 10 lat mniej , ale tyle??? hehe, czym Ty się przejmujesz dziewczyno. Przypuszczam że jak powiesz prawdę to tylko się uśmiechnie i żadnej afery z tego nie będzie. Tak że nie histeryzuj bo nie ma o co :)

Gość Testsuo S.
Ja bym się nie przejmował na Twoim miejscu. Powiesz mu kiedyś, jeżeli wasza znajomość przejdzie na jakiś poważny (bardziej zaawansowany) poziom, wtedy zapewne będzie Ci łatwiej być szczerą i powiedzieć prawdę - czyli to co Napisałaś tutaj na forum. Pozdrawiam, nie ma powodu do wstydu. PS. W sumie to całkiem słodkie było:P

No widział, spotykamy się kilka razy w tygodniu. Wygladam na 23-25 l Jestem szczupła, nie rodzilam, więc mój starczy wiek 😭 nie rzuca sie w oczy.. Ja chyba mam problem z tym ze sie starzeje.. ale nie fizycznie, tylko że to tak powaznie brzmi 26 lat. Koleżanki mają już 5l dzieci, inne mężów i planują ciąze itp, a ja sama u babci :( no wstyd mi..

Gość on na bank
sie domysla, ze masz wiecej, nie wierze, ze wygladasz az tak mlodo :P

on na bank sie domysla, ze masz wiecej, nie wierze, ze wygladasz az tak mlodo Nie domyśla się, tzn. nic mi na ten temat nie wiadomo :) Mam kolezanke, ma 25 lat a wyglada na max.21l. Więc to możliwe. Ale gdyby się domyslał to by mi to bardzo ułatwiło zadanie, i może by się nie zszokował na wieść po tym... :D