Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikaweronika

handjob

Polecane posty

Gość weronikaweronika

mam takie pytanie. wczoraj chcialam zrobic dobrze mojemu chlopakowi ręką. bylo super tylko "namachałam" się tak, ze myslalam ze mi reka odpadnie :) dlaczego to tak dlugo trwalo? czy cos zle robila (a robilam pierwszy raz) czy go nie podniecam? :( napiszcie dziewczyny czy mialyscie takie doswiadczenie i co zmienic?

Gość eLkAdwudziestodwulatka
jesli robilas to pierwszy raz to moze nie mialas dobrego uchwytu, moze za silnie lub za luzno go trzymalas. ale w ogole to trzeba sie dosyc dlugo starac zeby wydobyc z niego soczki. facet sam sobie robi to krocej bo wie jak i czuje, tak jak z nasza perelka

Gwarantuje ci, ze jak wezmiesz dodatkowo do buzi, to czas zmiejszy sie 5-cio krotnie, a i reka nie bedzie cie bolec :-)

Gość doświadczona marta
rzeczywiscie robiac to reka trzeba dosyc dlugo stymulowac penisa żeby doszedł do wytrysku. zależy też czy chłopak ma długi czy krótszy napletek, wówczas inaczej trzeba go ująć i dalej obciągać w dół, jeszcze inaczej gdy jest obrzezany wtedy potrzebne sa zele nawilżające. ogólnie robi się to dosyć długo ale też i przyjemność w tym jest duża :)