Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red horizon

Nie mam pieniędzy i samochodu więc nie mam szans u pięknej kobiety

Polecane posty

Gość red horizon

Jest to przekonanie, które wielu mężczyznom było wpajane już do małego. Całe społeczeństwo, cała nasza kultura wpaja nam, że piękno to coś ekskluzywnego, coś lepszego, wyższego. Piękne są bogate aktorki, piękne kobiety reklamują drogie przedmioty, piękno kojarzone jest z luksusem itd. Większość mężczyzn, kiedy widzi piękną dziewczynę nie myśli jakby ją poderwać, ale myśli: „Nie mam BMW, to nie mam u niej szans „Nie mam worka pieniędzy, to nie mam u niej szans. „Nie wyglądam jak Brad Pitt, a takie piękności muszą mieć kogoś super przystojnego, więc nie mam u niej szans. Takie myślenie od razu zabija wszelkie poczucie wartości, które było w mężczyźnie. Facet uzależnia swoją własną wartość dla pięknej kobiety od tego ile ma pieniędzy albo jaki ma samochód. Jeśli ma dużo pieniędzy, to jest jej godzien, jeśli ma dobry samochód, to ma u niej szansę. Jeśli nie ma pieniędzy, to automatycznie czuje się nic niewarty i wydaje mu się, że nie ma żadnych szans u piękniej kobiety. Jest to nie prawda, bo większość kobiet bardziej przyciąga osobowość mężczyzny niż jego portfel. Jeśli chcesz nabrać pewności siebie, to musisz podrzucić myślenie, że żeby kobieta chciała Cię i zainteresowała się tobą, to musisz mieć pieniądze, samochód, albo być mega przystojny. Owszem są to czynniki atrakcyjne dla kobiet, jednak nie są one decydujące. Ważniejsza jest Twoja osobowość i charakter w podrywaniu dziewczyn .

Gość see you in the next life
To prawda niestety...

Gość gość
Proponuję wziąć pożyczkę gotówkową na samochód i po problemie. Taką bez problemu dostaniesz na http://www.pozyczkanatak.pl/ i co więcej na najlepszych dla Ciebie warunkach. Głowa do góry.

Gość zapomniało mi się
To weź się za siebie i do roboty a nie siedzisz i narzekasz