Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelincia/z/klasa

ciekawe pytanie do panow| :)

Polecane posty

Gość jatakpoprestu11
a ja sie gole pod pachami, i w okolicach intymnych tez..........lubie tak i moja tez to lubi............na zero!!!!!!!!!!!!!!a najbardziej lubie swoja laske golic na cipce, tez na zero i ona tez to uwielbia:)

Gość lukasz zonaty
Tak gole się na jadrach okolice bo moja lubi całego całować i brać do buzi

Gość jatakpoprestu11
z jajkami nie ma problemu..........moja uwielbia je lizac i nie wyobraza sobie na nich wlosow............trzeba to robic raczej w chlodnym pomieszczeniu.wtedy staja sie zwiezle i latwiiej temat ogarnac............zwykla maszynka 1 razowa.......

Gość jatakpoprestu11
ewelincia a ty cipke holisz???????????cala?? czy cos zostawiasz.....a dalabys facetowi ogolic i czy by ci to przyjemnosc sprawilo bo mojej sprawia wielka.moglbym ja codziennie golic............

Gość alełyso
moja tez lubi jak mam na zero sam nigdy bym sie nie zdecydował na golenie ale dla niej wszystko

Gość jatakpoprestu11
pewnie.nog nie gole i klaty tez nie........no i na plecach duzo wlosa nie mam ale jak sie zacznie golic to beda bardziej rosly , no i rak tea nie..........

nie wiem ja to robie sama tez nie wyobrazam sobie tam wlosow;) ale zawsze mi sie wydawalo ze to zbyt kontrowersyjne tak golic sie nawzajem i nigdy nie zapytalam o to swojego faceta;/

Gość jatakpoprestu11
dla nas to jest zabawa.ona mi jajka ja jej cipke.......fajna sprawa.........robimy sobie to na wzajem bo sprawia nam to przyjemnosc.my jestesmy ze soba 10 lat i sie niczeego nie wstydzimy.nawet pierdzimy przy sobie......

Gość jatakpoprestu11
hohoho.to ilu ich było........:) ja bym ci pokazal jak sie goli............w trakcie golenia mala palcoweczka i przeradza sie to w piekny akt milosny............yhhhhh jaki milosny.w piekny sex chcialem napisc!!!!!!!111

Gość el chulo
Mnie ciekawi jak golicie wzgórek łonowy czyli ten trójkąt nad kutasem,też na zero? a jeśli tak to jak robicie przejście ze ścieżki miłości,jakoś cieniujecie? Ja golę kutasa i jajka,wzgórek maszynką do włosów a ścieżkę zostawiam nie naruszoną.

Gość jatakpoprestu11
o widzisz to pewnie dla tego...........jak bys miala ochote na golonko to wbijaj...........

Gość jatakpoprestu11
el chulo............. fajnie ze masz wzgorek lonowy:)))))))) myslalem ze to tylko kobiety maja...........ja gole tak jak majtki zakrywaja do tej linii....

Gość jatakpoprestu11
tzn jak Tobie!!!!!!!!:))))))) pokazalbym CVi jak to jest i wcale by mnie nie krepowalo ze widze cie po raz pierwszy wrecz przeciwnie:)

Gość jatakpoprestu11
tzn ja Tobie!!!!!!!!:))))))) pokazalbym CVi jak to jest i wcale by mnie nie krepowalo ze widze cie po raz pierwszy wrecz przeciwnie:)