Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelincia/z/klasa

ciekawe pytanie do panow| :)

Polecane posty

Gość jatakpoprestu11
jak ktos nie ma brzucha jak malpa zarosnietego to jest ok...........to jak z tym goleniem??????????? do jakiego miasta musze jechac????????????

Gość jatakpoprestu11
Ty nie musisz mnie o nic pytac!!!!!!!!!!! ja juz sie zgadzam........a podobno robie to najlepiej na swiecie:)

Gość jatakpoprestu11
3,4 dni i juz jest co robic.............chcialbym taka obca wygolic..........mniam.nigdy obcej nie golilem:) a skad jestes??? bo jak z zakopanego to mialbym troche daleko:)

Gość el chulo
kurwa,rzeczywiście a ja całe życie myślałem,że też mam:( No cóż,chodziło mi o ten trójkąt na fiutem

Gość jatakpoprestu11
radze sobie??????????? to ma byc przyjemnosc a nie radze sobie......w sumie to tak mnie teraz naszlo ze fajni by bylo ogolic cipke takiej nieznajomej..........i ewentualnie jakis sex bez zobowiazan....... zadnej wymiany telefonow a ni adresow........tak tylko dla zabawy...myslalas kiedys o czyms takim??????????czy kobiety tez chca takich rzeczy??

Gość jatakpoprestu11
a skad wiesz ile ja mam lat.......tak bez zadnych zobowiazan......nawet bez podania imion.........tylko chwila przyjemnosci i ............wspomnienia.......... tak mnie teraz zainspirowalas do tego......... nie wazne czy niska bys byla czy wysoka , czy 45 kilo czy 90............tak po prosty sex, masa przyjemnosci i do domu..........

Gość jatakpoprestu11
nie wazne czy masz meza czy 5 dzieci.........czy masz czarne czy blad wlosy......... czy malujesz zesy czy nie..........czy prztjdzieszw szp[ilkach czy gumofilcach............

Gość jatakpoprestu11
nie.............bo nie bedzie!!!!!!!!!!!!przyjade do torunia, ogole ci cipke i bara bara..........jak masz ochote.........nigdy sie nie kochalem z 20 lat starsza:) fajnie by bylo:)

Gość jatakpoprestu11
aha imie juz znam:) ewelinko mam do ciebie tylko 166 km to jakies 3 godz drogi...........jak masz ochote.....

Gość jatakpoprestu11
tak to jest z tymi naszymi kobietami.............daj konkretna propozycje i sie wycofuje:)

jesteś z Torunia? ja z sąsiedniego miasta że tak się wyrażę :) może sie podgolimy ?

Gość jatakpoprestu11
ja dalem..........chcialem Ci cipeczke ogolic i spelnic nasze pragnienia......sex z nieznajoma osoba bez zobowiazan....badz szczera.ile masz lat ???? ja 28

Gość jatakpoprestu11
domeon ja bylem pierwszy!!!!!! ja moge dojechac nawet to 166 km.

ja sie nigdy nie golilem, chociaz chce, ale nie wiem jak, to nie gole, jeszcze wydmuszke sobie zrobie

Gość jatakpoprestu11
ja teraz powaznie mowie!!!!!!! przejdziemy na priv i sie jakos umowimy........ty masz jakies mazeni ja tez mam taka fantazje.......... chcialbym to zrobic,,,,,,,, tylko czy chetna jestes........?? ja juz bym cie osmielil.....

Gość jatakpoprestu11
lachmanic...........chcialas tak zrobic:) nie znamy sie ..........a fajne by to bylo:)

Gość jatakpoprestu11
20 lat starsza:))))))))) i jaka zabawna:)ja mam caly czas ogolonego.....