Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyahsh

faceci powiedzcie proszę

Polecane posty

Gość martyahsh

czy on mnie już nie kocha?! jak szedł rano do pracy,napisał ze dzień dobry idzie do pracy itd ,ja nie odpisałam bo mam debet na koncie wiec puściłam tylko sygn żeby zadzwonił później a on ni c!nic więcej nie napisał ,ani nie zadzwonił a na południe miał przerwę !!!;(((( napisać mu wiadomość z wyrzutami czy nie ?!

Gość martyahsh
prosze!!

Gość windykator na maxa
Napisz: przyjdź się ruchać bo mnie pizda swędzi. Przybiegnie jak york za szczurem.

Nie, nie, nie! Nie rób mu żadnych wyrzutów. Może nie miał czasu zadzwonić skoro szedł do pracy? :o to ma być oznaka, że Cię już nie kocha? Żałosne 🖐️

Gość martyahsh
ale miał przerwę na obiad mógł zadzwonić czy napisać a on nic!!!! do tej pory cicho

Gość bo to jest tak,,
piertolnij sie patelnią!sama sie odezwij a nie tylko liczysz na coś :o

Gość wiem ze
spiertalaj do ksiazek :O gimgowno smierdzace :O

Gość ile jeszcze takich tematow
Zal mi takich dziewczyn naprawde. Napisal rano ze idzie do rpacy, a skoro mial rpzerwe to pewnie wedy jadl z kolegami a Ty sie dziwisz ze sie nie odezwal. aty sobie konta nie mozesz uzupelnic i zadzwonic do niego albo napisac smsa tak ogolnie cos a nie od razu z wyrzutami? Ja nie moge facet Cie juz nie kocha bo nie zadzwonil pol dnia. Durna jestes a jezeli masz ponad 20 lat tzn ze jestes niedojrzala emocjonajlie i masz mozg jak gowniara

Gość Ding Dong!
aleś ty głupia... wiesz, co to jest zaufanie w związku?? miał przerwę i nie zadzwonił.... a co on twoim psem jest? daj facetowi trochę luzu... z kolegami w pracy ma nie rozmawiać, tylko z tobą? a na przerwie się je a nie gada przez telefon. Poza tym jak myślisz że wysłanie komuś durnemu sygnału świadczy o ZADZWOŃ DO MNIE, BO MAM DEBET, to jesteś po prostu pusta!

Gość martyahsh
pościłam mu teraz sygn i zadzwonił ale był jakiś dziwny odzywał się tak byle jak bo powiedział ze jeszcze jest w pracy ma zapierdol i nie miał czasu i pa i tyle ;/;/ ja tez byłam chamska

Gość ile jeszcze takich tematow
odzywal sie byle jak skoro jest w rpacy i nie mogl rozmawiac a ty dodatkowo bylas chamska. A pozniej ze facet sobie znajdzie inna dziewczyne bo psychicznie z kims takim jak Ty nie wytrzyma.