Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Boję się że nie obronię licencjatu:/

Polecane posty

Gość kasia5266

W tym roku bronię licencjat, ale obawiam się że nie napiszę tej pracy:(.Powiem tak jestem na studiach z którymi nie wiąże przyszłości i już od pół roku wiem, że później zmienię specjalność.(o ile to obronię). Na początku zastanawiałam się czy nie wziąć kogoś kto mi to napisze ale to za dużo kasy.Zresztą stwierdziłam może dam radę spróbuje.Hm ale już pisanie pierwszego rozdziału było lekko mówiąc nieciekawe.Potrafiłam 3 razy poprawiać jeden fragment myliłam niektóre pojęcia potrafiłam przez 2 godziny napisać kilka zdań. Czasem wręcz miałam załamkę nie powiem. W końcu zmęczyłam to i oddalam bo inaczej by mi nie wpisała zaliczenia, ale obawiam się że jak to przeczyta to się zorientuje że się na tym nie znam( choćby bo blędach rzeczowych i po tym, że pojęcia nie są zbyt ambitne).I co gorsza nie powie dokładnie co mam poprawić.Przecież jak tego nie zdam to nigdzie potem nie będę mogła pójść na inne studia.To nie jest lenistwo cały miesiąc próbowałam dobrze napisać pierwszy rozdział.I średnio to lekko powiedziane.Po prostu mam teraz tak, że nie mogę na to nawet patrzeć.masakra..

Nie przejmuj sie, obca osoba spojrzy na to świeżym okiem, bez takich uprzedzeń jakie Ty masz i jeśli nie pisałaś kompletnych głupot na pewno wypadniesz mniej więcej podobnie jak większość :)