Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaa co udaje że wie wszystko

kupujecie staniki na tzw "oko", przymierzacie czy według rozmiaru?

Polecane posty

?

kupowałem kilka razy żonie wg rozmiaru, ale za każdym razem miła pani mówiła, gdyby był cos nie tak, wymienię bez problemu.....

no bo chodzi o to, że ja wyłącznie na "oko"......nigsy według rozmiaru i brzydze się przymierzać:-O

Zawsze ZAWSZE przymierzam!! (chyba że stanik jest kupiony okazyjnie na jakiejś wyprzedaży, kosztował grosze i wiem, że w razie pomyłki nie żal mi będzie go wyrzucić). Zwykle robię tak, że biorę z wieszakow ze trzy rodzaje staników, każdy w dwóch rozmiarach - ściślejszym, z większa miseczka i luzniejszy z mniejszą i wybieram ten stanik, w którym jest mi najlepiej pod względem wygody i wyglądu piersi.

Gość mam pewne podejrzenia ._.
zawsze przymierzam bo rozmiar rozmiarowi nie równy.

rozumiem jakby to były gacie no ale stanik??? ja raz jedyny spotkałam się z czymś takim jak przymierzanie majtek :D oglądam w sklepie a babka do mnie, że można przymierzyć bo na majtkach "w kroku" byla taka naklejka... to było obrzydliwe!!!!! :D

i poważnie nie macie oporów przed przymierzaniem? Przecież jakieś 50 osób mialo go na tzytzach przed wami.

Gdyby stanik przymierzylo 50 osob to z białych zrobiłyby się szare. Zauważ że one wiszą może po 2-3 sztuki na wieszaku w danym rozmiarze. Poza tym co za różnica czy przymierzasz stanik czy np buty - a jeżeli buty przed tobą przymierzal ktoś z grzybica stop? Zarazki sa wszędzie, nie ma co popadać w paranoje - skóra na cyckach jest taka sama jak na twarzy czy dłoniach :P A źle dobrany stanik boli całe życie ;p

Gość cozaapsurt
mam dość spory biust- 70E i muszę przymierzać, żeby wiedzieć czy leży idealnie.

czy ma się 70E czy 70B nie ma różnicy, każdy musi przymierzyć jeśli chce mieć ładnie dobrany stanik.