Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vkfdhgsvf

Jaką sukienkę na wesele?

Polecane posty

Gość vkfdhgsvf

hej:) Idę na weselę do koleżanki niedługo i się zastanawiam jaką sukienkę kupić. Schudłam w tym roku dość sporo, wcześniej nie nosiłam sukienek. Teraz mam rozmiar 42, a schudłam 40 kilo. Możecie mi coś polecić tak do 150zł? Bo naprawdę się na tym nie znam:)

Gość co robić,co robić???
ty mi zdradz sekret Twojej diety,ze tyle udało Ci sie schudnąc

Gość vkfdhgsvf
codziennie zumba przez półtorej godziny(filmiki z youtube), dwa razy w tyg aerobic, 1000 podskokow na skakance, zero slodkiego, nie jesc po 18. Starałam się też nie przekraczać 1800kcal a teraz co z sukienką? Naprawdę się nie znam:P

Gość khreativtechnolożi
Gość vkfdhgsvf
hmm... ta czerwona jakos chyba zbyt "szalona" dla mnie:) ta druga fajna, ale mam 20 lat:)

Gość cozaapsurt
ale nie mówię o takim kolorze tylko fasonie :) po prostu jak widzę pulchne dziewczyny powciskane w satynowe sukienki o kroju ołówkowym, czy marszczone na brzuchu to zastanawiam się, czy mają lustro... rozszerzony doł, odcinana w talii i najlepiej dekolt w kształcie trójkąta- to sprawi, że będziesz wyglądać smuklej i kobieco :)

Gość khreativtechnolożi
Gość kiniaminiakinia
Może wstaw zdjęcie sylwetki co? Będzie łatwiej :) Bo sam rozmiar niewiele daje. Możesz mieć szczupłe ramiona, płaski brzuch i potężny dół, albo szczuplutkie nogi i papuśne ręce. Opisz :)

Gość kiniaminiakinia
A na jakiej podstawie dobrałaś ten fason? Nie wiesz jaki typ sylwetki nosi autorka! Ja mam rozmiar 40/42 i w takim fasonie wyglądam brzydko, jak beza, natomiast właśnie w ołówkowych krojach, szerokiej górze bosko, więc...

Gość cozaapsurt
jkfecośtam - przecież wyraźnie napisałam, że chodzi tylko o krój a nie materiał, tępaku :O Nie ma możliwości, żeby kobieta o większych kształtach wyglądała dobrze w zwężanym dole- czy to będzie ołówkowa kiecka czy spodnie- takie jest moje zdanie w tym temacie.

Gość khreativtechnolożi
no to dżinsowe, baaaardzo mi się podoba, i chodziaż wygladam jak szczypioreczek na pewno założyłabym taki krój.

Gość dgsdgfdghfsd
kiniaminia, jeśli masz rozmiar 40 to nie możesz w niczym wyglądać bosko, troche sie zagalopowalas :D

Gość kiniaminiakinia
dgsdgfdghfsd: czyżby jakieś kompleksy? :) Oj uwierz mi że bardzo się mylisz:)

Gość khreativtechnolożi
dgsdgfdghfsd bosko może nie, ale nosić rozmiar 40-42 z KLASĄ to jest coś! Można z takim rozmiarem naprawdę zachwycić.

Gość kiniaminiakinia
cozaapsurt: kochana trochę kultury by się przydało co? :) Z domu to Ty jej nie wyniosłaś:) Poczytaj trochę o modzie, typach sylwetki i strojach. Spódnica ołówkowa jest rewelacyjne dla kobiet o kobiecych kształtach, nie rozmawiamy tu o osobach grubych, ale KOBIECYCH KSZTAŁTACH. Zresztą, nie chce mi się dyskutować, bo widzę, że jesteś amatorką w tych sprawach :)

Gość khreativtechnolożi
ta jest ok moim zdaniem http://www.google.pl/imgres?q=sukienka+dla+puszystej&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1264&bih=568&tbm=isch&tbnid=Z_AgjOLgjpgqBM:&imgrefurl=http://www.modnesukienki.info/sukienki-dla-puszystych/&docid=CV5M55D5pANwQM&imgurl=http://www.modnesukienki.info/files/2011/05/pi%2525C4%252599kna-w-rozmiarze-XXL.jpg&w=183&h=275&ei=UvMiT4vpDoG6-Abw5M24CA&zoom=1&iact=hc&vpx=841&vpy=235&dur=655&hovh=220&hovw=146&tx=126&ty=175&sig=109839543327745784452&page=8&tbnh=185&tbnw=132&start=138&ndsp=19&ved=1t:429,r:5,s:138

Gość convali
Zobacz sobie na http://blog.stilago.pl tam jest dość sporo ciekawych modnych kreacji do różnych figur przedstawionych :) Może uda Ci się znaleźć coś ładnego :) P.S. Gratuluję schudnięcia :)

Gość akurat_nie
w tym stilago rzeczywiście ładne sukienki masz, rozejrzyj się, myślę ze nawet za stówę powinnaś znaleźć coś klasycznego, co przyda się nie tylko na tę jedną okazję. ps! gratuluję efektow diety :)