Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozaapsurt

moja mama martwi się o Tuska, że jest biedny, bo wszyscy mu coś zarzucają

Polecane posty

Gość ptasiek nastroszony
hahaha i nedzarze i ta brudna biedota nawet zrżre z głodu te flaki a potem rozjuszona niedokarmiona z podraznionym przekąską żoładkiem rzuci się na siebie wzajemnie , od tego oczywiscie przybedzie gojom

Gość ptasiek nastroszony.
hahaha a jak już ta biedota zje wszystko,to zapukają do mych drzwi i zjedzą mojego wacka!!! i co ja zrobie bez wacka?!! bez Pana Premiera?! Co ja zrobie?! :( To straszne... Ludzie uciekajmy w góry! Albo do Chin! Mój biedny wacek ;(

Gość gotfryd
ptasiek nastroszony ty jesteś jakiś chory psychicznie.idź się dzieciaku lecz na nogi bo na głowę już za późno. Rozumiem wszystkich oburzenie,ale ty do prawdy przesadzasz. Nic tu ciekawego swoją osobą nie wnosisz.Udajesz mądrego,a w rzeczywistości twoja wiedza na temat świata,ludzi,polityki jest zerowa.Oceniasz każdego po okładce,więc jesteś pustym człowiekiem... Przeczuwam,iż wdawanie się z tobą w jakąkolwiek dyskusję nie ma najmniejszego sensu...Małpy mają większe IQ od ciebie.

Gość jennypennyeden
A mi tuska nie żal.Mam nadzieje ze spotka go zasłużona kara. Chciałabym żeby obalono ten rząd...Precz z takim rządem! "Jeszcze Polska nie zginęła, Kiedy my żyjemy. Co nam obca przemoc wzięła, Szablą odbierzemy. Marsz, marsz Dąbrowski, Z ziemi włoskiej do Polski. Za twoim przewodem Złączym się z narodem. Przejdziem Wisłę, przejdziem Wartę, Będziem Polakami. Dał nam przykład Bonaparte, Jak zwyciężać mamy."

Gość ptasiek nastroszony
Estera a skad mnie znasz?