Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linboibi

dlaczego cale zycie czuje sie nic nie warta?

Polecane posty

Gość linboibi

stracona i przegrana od lat takmam dzisiiaj dobiegam 30stki

Gość sfsdfdghgjj
a masz meza, prace? dzieci?

Gość sfsdfdghgjj
ja tez nie i mam podobnie ale czy czuje sie przez to nic niewarta? czuje sie inna ale na pewno nie jakas bezwartosciowa ;)

Gość linboibi
ale ja ten stan odczuwam od wielu wielu lat nigdy nie czulam sie godna miec fajna rodzine prace mialam byle jaka dzisiaj nie mam szukam

Gość alkskdnkjn
jak masz taka niska samoocene to nie licz na to, ze cokolwiek się zmieni w Twoim zyciu. Moim zdaniem sami przyciagamy swoimi myslami dane sytuacje. Uwierz w to, ze jestes wspaniała. Polecam różne poradniki:P:P:P Ja przeczytałam ,, potege podświadomości'' pare lat temu i to mi pomogło. Trzeba o sobie mysleć tylko w dobry sposób.

Gość linboibi
czytalam i ogladalam sekret nawet nic mi to nie dalo po prostu czuje sie nikim wszystkie moje czyny sa bez wartosci nie zasluguje na szczescie i milosc

Gość buhahah hahhaaaaaaa
widocznie jesteś nic nie warta, przecież sami siebie znamy najlepiej

Gość safdfsdfdas
odpowiadajac na pytanie-pewnie dlatego ze wdziecinstwie tak bylas traktowana lub wrecz tak ci wmawiano...dotrzyj najpierw do zrodla a potem lecz rany

Gość linboibi
dziecinstwo mialam ok

Gość safdfsdfdas
i nikt cie nigdy nie ponizyl? albo moze nie dostaals wystarczajaco duzo milosci lub potwierdzenia ze jestes super itd...

Gość linboibi
co mam zrobic?? tylko nie psycholog juz bylam nic to nie dalo

Gość linboibi
sama nie wiem mama byla wciaz w pracy caly czas wychowywala mnie w sumie walnieta ciotka ojciec pil ale w wieku 6 lat odszedl od nas i do dzisiaj go nie widzialam

Gość safdfsdfdas
i to nazywasz normalnym dziecinstwem:):)??? twoja niska samoocena nei wziela sie z kosmosu i teraz wiem skad...matka nie dala wystarczajacoi duzo uwagi, milosci, odrzucona przez ojca...jakbys sie po czyms takim czula wartosciowa osoba to by bylo wtedy dziwne....hmm psychologa sprobowalas -nic nie dalo mowisz...moze czas na innego? wiesz do ilu ja chodzilam zanim "kliknelo" z moim obecnym? zanim znalazlam tego mojego z ktorym mam rewelacyjny kontakt?>-wieki. wiec widzisz no tzreba szukac, na kafe nei wiem czy znajdziesz pomoc, tu nie ma raczej profesjonalisty, mozesz ewentualnie podzielic sie smutami z kims w podobnej sytuacji ale co to da poza poczuciem ze nei ejstes sama???

Gość linboibi
normalne w sensie nie jestes straszne biedy nie bylo jakiejs wielkiej wzgledny spokoj rodzenstwo mam normalne

Gość linboibi
jakiejs*

Gość linboibi
czy wmawianie sobie ze jestem wspaniala cos da?

Gość safdfsdfdas
:) oczywiscie ze tak, to podstawa, jesli dziecku nie dajesz poczcuia ze ejst ono wazne ze ejst kochane to pozniej wlasnie w doroslosci czuej sie jak nikt. by;las u psychologa i nikt ci tego nie powiedzial+???? wioesz co idz do psychologa -szukaj , bio widze ze masa wiedzy przed toba...

Gość safdfsdfdas
xhxesz sie przekonac czy wmawainie sobie cos da??? to stan przed lustrem i akzdegoi dnia przez miesiac powtarzaj do niego: kocham cie i akceptuje cie taka jaka jestes, jestes wspaniala...a po meisiacu powiesz mi o rezultatach:)

Gość linboibi
;)

Gość sfsdfdghgjj
to cie tak smieszy:):) to posmiej sie jeszcze z wlasnego zycia... bo mam wrzenie ze cie ono bardziej smieszy niz smuci, ok rob swoje, powodzenia:):):):):):)

u mnie matka piła, taty nie było bo pracował. od zawsze byłam nie lubiana. Matka mnie od zawsze poniżala od najgorszych. Że jestem dziwka itp itd. Mam chłopaka niby dobrze ale zadko się widujemy i ma pretensje o byle gówno. Ten związek się wali.

Gość zmień pozycję
ja jestem chyba dobrym człowiekiem choć kiedyś zbłądziłem dlaczego nie mogę dostać szansy od losu?