Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazyjna ania

czy facet sie zorientuje????

Polecane posty

Gość fantazyjna ania
poprostu nie chce żeby wiedział, że jestem dziewicą. Nie wpomniałam tez ze on jest włochem

Gość fantazyjna ania
nie czuje potrzeby przezycia czegos niezwykłego podczas pierwszego razu. Mój pierwszy pocałunek tez nie był jakiś wyjątkowy. Całowałam sie z koelsiem na imprezie, byłam lekko pijana i potem juz nawet nie spotkaliśmy

Gość fantazyjna ania
a jak sie zachowuje dziewica??

ech zrozumiesz za kilka lat a myśle że ma wpływ bo jeśli był np wymuszony to wtedy stonimy od seksu, jeśli brutalny to boimy się seksu itd

Nie masz się czym stresować:) Mój pierwszy wcale się nie zorientował, a jak uświadomiłam mu to już po wszystkim to myślał, że go wkręcam:) Hehe, do dziś to dobrze wspominam, był w niezłym szoku:P

"a jak sie zachowuje dziewica??" dokładnie tak jak ty teraz Najczęściej boi się pierwszego razu zaraz potem zastanawia się jak to zrobić żeby facet nie wiedział. Najczęściej efekt będzie opłakany. Myślisz że marzeniem tego faceta jest sprawić ci ból? A możemy założyc że do tego dojdzie... A w najlepszym razie wyjdziesz na idiotkę i to w trakcie próby odbycia stosunku. Choć pewnie juz mu zasugerowałaś jaka to ty doświadczona.... :(

Gość fantazyjna ania
nie, nie mówiłam jaka jestem doświadczona tylko, że nie jestem dziewica no ale co moze sie takiego stac ze sie zorinetuje

Gość fantazyjna ania
wydaje mi sie ze on jest całkiem doświadczony

kurwa że sobie przeklnę dziecko kochant masz coś takieg jak błona dziewicza i on jak Cię nadzieje na swojego pytonga ( co zrobi szybko myśląc żeś nie dziewica) to powinna się krew pojawić bo Ci tębłone przerwie , zwykle tak to wygląda

Oj Katerina, przeceniasz walory tego Wlocha. Wiesz jak to jest z Wlochami: nic tylko same wlochy :-)

wiesz jak dziewica to ciasna i jak ten ją pchnie to nie ma bata coś poleci pewnie łzy dziewicy nie dziewicy

możesz jeszcze zacząć się zwijać z bólu płakać mówić że nie chcesz i takie tam... I dołączysz do grona kobiet które nienawidzą faceta który je rozdziewiczył. Powiedz mu że go okłamałaś i po sprawie. Zrozumie zrobi na czym ci zależy i wszyscy będą szczęśliwsi. On sie nie zrazi do ciebie ty nawet może do niego... Po co tak zajebiście komplikować proste sprawy/

Gość uzytkownik
nie chcesz zeby wiedziual bo jestes po 30stce i wstydzisz sie ze nikt cie do tej pory nie chcial??

Gość zuzannnnnaaa
hhhmmm nie wiem trudno powiedzieć, czy sie zorinetuje. dziewice zwykle nie wiedza jak sie zachowac i sa spiete

Gość lolitka55555
czyli się zorinetuje????