Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaa123

jestem kochanką.

Polecane posty

no i jak zwykle temat szedl na dalszy plan ale to chyba dobrze, nie? nie o to przypadkiem walczyłeś ?:P

oj ike mylisz walke z dyskusja,dyskutowalem li tylko a ze ty widzilas cos wiecej ,sorry nie moja glowa to tak odebrala :P

czas na sen? yyy że powtórzę słowa jednego z rozmówców:) : nie zatrzymuję :P

a ze ty widzilas cos wiecej sorry nie odpowiadam za to, że wyobrażałeś sobie, że widziałam coś więcej:)

Gość czytac sie tego nie da
salut - czego się kurwa czepiasz? twoje czepialstwo jest bezpodstawne, kazdy pisze co chce a jak ci sie nie podoba to spiertalaj ror - jeśli myślisz że ''niespełnienie seksualne'' jest przyczyną wszystkich frustracji, złości i bolączek w człowieku to ty chyba naprawdę masz coś z główką :(

"erwyrteoiu a ty ror skoro sama nie byłas kochanką to czego się tak ekscytujesz? hę? hipokrytka z ciebie" juz spiesze z odp;-) wiesz - odwyklam od konserwatyzmy i tego cenzoryzmu (kto z kim i po co) i niesamowicie mnie bawia te wypowiedzi konwerwatyzujace - jak pani humanistki kt obiecala zakonczyc rozmowe i slkowa nie dotrzymala (z reszta zgodnie z moim przypuszczeniem;-)) "poza tym jakoś usilnie ich bronisz i to jest podejrzane" o ch i te teorie spiskowe - miodzio;-)))) " zapewne inaczej śpiewałabyś gdyby to twój facet znalazł sobie kochankę i tego życzę ci z całego serca skoro nie widzisz nic złego w byciu kochankOM zajętego faceta" moje dobre samopoczucie ma niewiel wspolnego z jakimkolwiek mezczyzna - czego i tobie zycze, bo na razie kwasota mi zajezdzasz Czyzby kolejna - ktora postrzega siebie przez pryzmat w jakiej relacji pozostaje z mezczyzna i jesli w dlugotrwalej i z wiernym to jjej smaoocena pnie sie do gory a jak nie to leci w dol, hm? "ciekawe czy wtedy tryskałabyś wyrozumiałością wobec kochanki bo przecież ''ludzie mają różne potrzeby seksualne'' tak wlasnie uwazm;-) dlatego starm sie dopierac ludzi z potrzebami podobnymi do swoich - czego i tobie zycze;-)) wiesz koachnki moze i maja rozne potrzeby seksualne od zon - ale zazwyczaj zgodne z ich mezami co prowadzi do prostego wnisoku ze panstwo maz i zona najwyrazniej roznia sie miedzy soba w tym zakresie- i ot caly szkopul;-) "i nie widziała w tym nic złego, a może jeszcze byś ją zaprosiła na kawkę? takie bajeczki to w przedszkolu " wiesz ja nie taktuje mezczyzny jako trofeum ktore moze mi ktos odebrac - a ten kto odbierze zostaje wrogiem nr 1 ;-))) zwiazalam sie z mezczyzna o wolnej woli - jelsiobecny zdecyduje sie odejsc to zlamie mi serce - ale przezyje i poszukam wtedy nastepnego;)

ikucha ja se pojde jak czas przyjdzie nie wątpię w to salutuś :P

"ror - jeśli myślisz że ''niespełnienie seksualne'' jest przyczyną wszystkich frustracji, złości i bolączek w człowieku to ty chyba naprawdę masz coś z główką" wszystkich nie - ale jesli ktos przesadnie interesuje sie (oburza) na to co robia inni w tym wlasnie zakresie to uwazm ze wowczas powyzsez stwierdzenie ma zastosowanie;-)

zwiazalam sie z mezczyzna o wolnej woli - jelsiobecny zdecyduje sie odejsc to zlamie mi serce - ale przezyje i poszukam wtedy nastepnego serca ?:)

Gość jak na razie to ty
sie najbardziej oburzasz🖐️

och pomarancza zablysnela,ze sie czepiam ojje soory pomaranczko kajam sie :P strasznie mi teraz glupio ,,ech ,nie chcialem :P ike tak moglbym z toba sie przekomarzac do koca swita i ojeden dluzej ale nie chce mi sie ;)

ike tak moglbym z toba sie przekomarzac do koca swita i ojeden dluzej ale nie chce mi sie jednym słowem poddajesz się ?:P

Gość jak na razie to ty
i przeżywasz rozmowe ze wszystkiego sie skrupulatnie tłumacząc :D 🖐️

"ike zwiazalam sie z mezczyzna o wolnej woli - jelsiobecny zdecyduje sie odejsc to zlamie mi serce - ale przezyje i poszukam wtedy nastepnego serca ?" no pewnie , ze serca;-)) "jak na razie to ty sie najbardziej oburzasz" przygadal kociol garnkowi;-))

" [zgłoś do usunięcia] jak na razie to ty i przeżywasz rozmowe ze wszystkiego sie skrupulatnie tłumacząc" na tym kiciu polega dyskusja - ale rozumiem ze moszesz tego nie wiedziec;-)

jednym slowem ma na to wywalone ikuchna całkiem nieźle kłamiesz:P

mowiaca zawsze,wrecz swieta przejrzałeś mnie:P tak to prawda:P to cała ja !:P

a teraz korzystając z podpowiedzi :P czas na sen :D

Gość bosz co za dziewucha
ja pierd... na który topic nie wejdę tam wszędzie ror piepszy wkółko o kościele i spełnieniu seksualnym, ileż można to samo ciągle wałkować? :O monotonna jest już do zarzygania, pozostałym radzę ignorować ją 🖐️

" [zgłoś do usunięcia] bosz co za dziewucha ja pierd... na który topic nie wejdę tam wszędzie ror piepszy wkółko o kościele i spełnieniu seksualnym, ileż można to samo ciągle wałkować? monotonna jest już do zarzygania, pozostałym radzę ignorować ją " hahahaha;-)) to zmien moze forum, hm? - te dwa watki tutaj dominuja - a o kociele napisalm kilka razy - ale latki pomagaja prostym ludziom nie pogubic sie w zlozonym swiecie;-)))

bardziej tobie bym polecil by ja ignorowac to tak jest jak sie nie widzi siebie ,nie :D

Gość nie tlumacz sie zalosnie
bo ja również nie pamiętam topa na którym byś czegoś o kk nie wspominała - nawet w tematach nie mających kompletnie nic z owym wspólnego, poza tym nie pierwszy i nie drugi raz czytam że ktoś ci to wypomina, takze raczej jest coś na rzeczy 🖐️

ale jak sie meczysz to po co czytasz?;-)) rzeczywiscie czesto wspominam o szkodliwej roli w spoleczenstwie sutannikow pomykajacych przez polskie miasta i wsie - bo spoelczenstwo tzreba edukowac wszakze;-)))) a sporo negatywnych zachowan i postaw spoelcznych - takich jak np. patriarchat, sztywnosc norm w zkresie seksualnosci, stawianie kobiet za mezczyznami itd. - wywodzi sie wlasnie z sekciarstwa (choc ludzie czesto o tym zapominaja;-)))