Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena080280

Wizyta u kosmetyczki

Polecane posty

Gość Magdalena080280

Witam wszystkie dziewczyny, Bardzo proszę o pomoc i poradę. Jakie konsekwencje może mieć peeling kawitacyjny w 9 tygodniu ciąży. Byłam u znajomej kosmetyczki i wcale nie bylam pewna czy chcę jakieś zabiegi poza henną, ale jako, że to znajoma, to gadka szmatka i trochę na siłę namówiła mnie na peeling kawitacyjny. Wiedziala doskonale, ze jestem w ciazy i powiedziala jeszcze, ze OCZYWISCIE MOZNA JAK NAJBARDZIEJ, to tylko mikrodermabrazji nie wolno, ale kawitacja to 1000% wskazana, polecam ! Teraz czytam na necie, ze ciaza przy tym zabiegu to jest jedno z głownych PRZECIWSKAZAN. Jestem wściekła na znajomą, bo jest chyba niedouczona!!! wielka dyplomowana kosmetyczna... narazila mnie i dziecko... no własnie... nawet nie wiem na co :/ Jeśli któraś z Was zna się na tych sprawach, to bardzo proszę o słówko na temat. Pozdrawiam i serdecznie dziękuję z góry.

Gość kosmetyczkaaa29
Masz racje ciaza to przeciwskazanie do peelingu kawitacyjnego Mysle ze tobie i dziecku nic nie bedzie Powiedz lekarzowi na wizycie ze mialas taki zabieg a jesli chcesz byc spokojniejsza to zadzwon do niego

Gość diab12
Mikrodermabrazji nie wolno?? Wydaje mi się, że nie ma przeciwwskazań, przecież to tylko scieranie naskórka. Chyba ze chodzi o ewentualne przebarwienia na skorze...

Gość kosmetyczkaaa29
mikrodermabrazji tez nie wolno robic w ciazy

Gość MartaW7563
Korzystaliscie z leku o nazwie diaB12? No bo wyszukiwalam danych dotyczacych tego produktu i postanowilam Was zapytac. Moze mozecie cos napisac mi o tym produkcie? Oplaca sie go uzywac, slyszeliscie o zamiennikach? Na tej stronie zanalazlam troche recencji o diaB12: http://www.listalekow.pl/diab12/ - myslicie, ze warto sie tym zasugerowac? Nie chcialabym sie naciac i zmarnowac bezsensownie siano, dlatego pytam Was. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.

Gość gość
Ja myślę, że tu chodzi po prostu o możliwość zarażenia się jakimiś bakteriami, bo wiadomo w taki zakładzie kosmetycznym to dużo osób przychodzi i różne rzeczy można złapać. Dopytaj lekarza :)