Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZegos mi zlee

Poklocilam sie z koleżanka - turczynką!!

Polecane posty

Gość CZegos mi zlee

Nie oceniam ludzi po wyglądzie, narodowości lub religi wiec napoczatku rozumialysmy sie swietnie! Nie mam najlepszego zdania o muzelumanach ale jestem otwarta na ludzi i nie chciałam jej skreślić tylko dlatego ze jest taka a nie inna. Wydawało mi sie ze jest także tolerancyjna. A to w skrócie nasza rozmowa SMS. Dzwoniła a ja nie odebralam bo maz i syn już śpią , mamy jeden pokój. Wysłałam jej SMS ze śpią i nie chce ich budzić. On: to powiedz od razu ze Ci sie nie chce ze mną gadać! Ja: już ci pisałam ze wszyscy spia a pozatym dochodzi północ i jestem zmęczona. Ona: jasne. Cały czas mówisz coś innego. Pewne twoj maz ma cię dość. Wtedy mnie to wkurzlo i odpisalam: moZe i ma mnie dość ale ja sie nie skarże ze mnie maz zdradza tylko Ty. Ona: jesteś złym człowiekiem. Nie odzywaj sie do mnie. Pa Bądź tu mądry i pisz wiersze. Rozmowa jak z podstawówki ( heh wiem;))) ale denerwuje mnie to ze zawsze musZe odbierać, o każdej porze dnia i nocy bo sie obraza i nie rozumie ze mam dużo zalatwien i nie zawsze mogę odebrać i pierdolic o glupotach... Ale sie zdenerwowalam:O

Gość Frytkami lubię.
Tak to bywa. Olej ją