Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wciąż możesz zablokować ACTA

Wciąż możesz zablokować ACTA !!!!!!!!!

Polecane posty

Dzisiaj kopiowałem teksty z brakslow.pl i wklejałem je na kafeterię. Brak słów!

Dzisiaj zaprosiłem wszystkich członków mojej rodziny, ponieważ jakiś czas temu zdiagnozowano u mnie raka trzustki chciałem ich o tym poinformować. Wszyscy odrzucili zaproszenie odrzucili. Gdy zapytałem dlaczego, powiedzieli, że idą do kuzyna, aby obejrzeć jego nowe kino domowa. Brak słów!

Dzisiaj miałem już dość słuchania jak współlokator z pokoju obok piep*** jakąś kolejną dziewczynę, więc pomyślałem, że zadzwonię do mojej sympatii i zapytam czy nie chce wyjść na miasto na jakiś obiad. Kiedy wybrałem numer, usłyszałem dzwonek jej telefonu... tuż za ścianą, w pokoju obok. Brak słów!

Dzisiaj drzemałem sobie, kiedy moja prawie dwuletnia córka postanowiła wczołgać się do łóżka od dolnej części kołdry. Niewiele myśląc uznałem, że to jeden z naszych kotów i kopnąłem aby zrzucić z łóżka. Brak słów!

Dzisiaj miałam sex z moim chłopakiem. Kiedy miał orgazm krzyknął na całe gardło "O Tak Sylwia!". Nie nazywam się Sylwia! Sylwia to jego siostra. Brak słów!

Dzisiaj, mój chłopak i ja byliśmy przytulani na kanapie, w pewnym momencie chciałam już wstać. zanim to zrobiłam, złapał mnie nogami i rękoma obejmując po czym powiedział: "Jestem koala a Ty moim drzewem eukaliptusowym!" Następnie kontynuował uścisk na dobre pięć minut udając, że je moje włosy. Brak Słów!

Brak słów.

Dzisiaj, po 9 latach małżeństwa mój mąż oznajmił mi, że jest gejem. Dodał, że był zdolny osiągać erekcję tylko dlatego, że wyglądam jak mężczyzna. Brak słów!

Dziś, moja pierwsza dziewczyna, z którą byłem 3 lata zostawiła mnie dla innego faceta. Powiedziała, że szuka kogoś, kto może finansowo zapewnić jej przyszłość. Gość jest właścicielem salonu Orange. Idę do seminarium. Brak Słów!

Dzisiaj siedziałam na ławce ciesząc się słońcem, po pewnym czasie jakiś facet w średnim wieku usiadł obok mnie i zaczął głośno pierdzieć. Spojrzałam na niego z zażenowaniem oczekując słowa przeprosin. On powiedział do mnie: "Cóż, stało się " i odszedł. Brak słów!

Dzisiaj do północy, miałem wysłać mojej nauczycielce od angielskiego, rozwiązanie ćwiczeń do jednej z ostatnich lekcji. Nie zdążyłem tego zrobić, więc szybko chciałem wymyślić ściemę aby dała mi więcej czasu. Napisałem e-mail, że ze względu na brak dostępu do Internetu nie mogłem wysłać rozwiązań, które przygotowałem. Załapałem dopiero po fakcie. Brak słów.

Dziś masowałam chłopakowi plecy i kark. W pewnej chwili poczułam jak coś mi trysnęło na twarz. Okazało się, że jego pryszcz z szyi po uciśnięciu trzasnął mi prosto w twarz. Brak słów.

Dzisiaj, mój sześcioletni syn powiedział mi, że mam wielki nos. Kiedy wytłumaczyłam mu, że nie może tak mówić bo rani moje uczucia, zaśmiał się i odpowiedział: "Nie bądź głupia, mamusiu, brzydcy ludzie nie mają uczuć. " Brak słów!

Dzisiaj, założyłam nową, erotyczną bieliznę. Kiedy szłam seksownym krokiem do łóżka. Mój mąż zawołał: "To jest najlepsze w byciu dorosłym! ". Czułam się fantastycznie. Niestety, po chwili dodał "Też chcesz lodów?" Wtedy zauważyłam, że siedzi w łóżku wcinając truskawkowe lody i nawet nie zwrócił uwagi na moją bieliznę. Brak słów

Dzisiaj idąc jedną z głównych ulic Warszawy, zauważyłem jak jakiś mężczyzna z bliskiej odległości skierował w moją stronę aparat tak jak by chciał robić zdjęć, postanowiłem, że zagram twardziela i wyjechałem z tekstem: "Zapytałeś czy możesz zrobić mi zdjęcie?" a on odpowiedział "Nie, ale możesz wypierdalać z drogi, aby mógł zrobić jedno żonie i dzieciom" Odwracam się i widzę kobietę z dwójką dzieci. Brak słów!

Dzisiaj moja córka zapytała mnie kiedy pierwszy raz uprawiałam sex z chłopakiem. Odpowiedziałam jej, że w wieku 22 lat. Ona nie mysląć długo krzyknęła "Jestem lepsza!". Ma dopiero 15 lat. Brak słów!

Dzisiaj napisałam SMS'a do swojego chłopaka, że muszę mu się przyznać do oszustwa. Na co on odpisał, że również musi mi się przyznać do oszustwa. Od kilu miesięcy pieprzy się z moją koleżanką z klasy :(. Ja tylko chciałam się przyznać do niezdanego egzaminu z matematyki. Brak słów!!!

Tak na początek dla wyjasnienia "Ciumuś" to smoczek dziecięcy;) z opowiadań mojej mamy historia wygląda nastepująco: w wieku 2 latek rodzice za wszelka cene chcieli oduczyc mnie noszenia przy sobie smoczka, bez przezrwy chodzili za mną i obrzydzali mi go mówiąc : - fuuuj takie to brzydkie... -gdziez taka duża dziewczynka ze smoczkiem chodzi... no i doczekali się.. pewnego dnia po takich słowach wybieglam z domu .. rzucając smoczek przed siebie kopiąc go i wołając... piejdojony ciumuś;) mina moich rodziców ponoc bezcenna;) brak słów!

Dzisiaj szłem bardzo uradowany do domu mojej dziewczyny Moniki z obrączką w ręku. Kiedy weszłem na klatkę bloku usłyszałem dziwne odgłosy dochodzące z mieszkania Moniki. Jak otworzyłem drzwi do jej pokoju zobaczyłem ją i mojego najlepszego przyjaciela Tomka w bardzo dziwnej pozycji. Popatrzyła na mnie i powiedziała '' zaczekaj na swoją kolej''. Brak mi słów!!

Dziś, moja pierwsza dziewczyna, z którą byłem 3 lata zostawiła mnie dla innego faceta. Powiedziała, że szuka kogoś, kto może finansowo zapewnić jej przyszłość. Gość jest właścicielem salonu Orange. Idę do seminarium. Brak Słów!

Gość antyACTAantyACTA
Owieczka nr 2 :)

Dzisiaj widziałem wideo z ostatniej imprezy w akademiku. Byłem głównym aktorem przez większość wieczoru. Nie ma co się dziwić, że obudziłem się z pomalowaną całą twarzą, petami i pianką do golenia w majtkach. O bananie utkniętym w pupie nie powinienem wspominać. Uważajcie z kim imprezujecie. Brak słów!

Gość antyACTAantyACTA
Dzisiaj idąc miastem zauważyłam jak ruchają się dwa psy. Speszona poszłam w innym kierunku. Idąc zaczepił mnie właściciel tych psów i powiedział ,, Podobają ci się moje psy, one naśladują mnie w nocy z moimi 10 kochankami''. Brak słów.

Gość 11 lutego ma dużo osób
protestować...