Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wciąż możesz zablokować ACTA

Wciąż możesz zablokować ACTA !!!!!!!!!

Polecane posty

Do przeprowadzenia referendum potrzeba już tylko połowę podpisów. Wejdź na referendumacta.pl i wypełnij wniosek. Razem damy radę!

Gość antyACTAantyACTA
referendumacta.pl tak :)

Gość antyACTAantyACTA
ale na onecie jest jedna zła wiadomość :( piszą, że parlament europejski nie ma obowiązku zgodzić się na to referendum...

Dzisiaj zauważyłem, że moja córeczka wydaje śmieszne odgłosy, które dziwnie przypominają odgłosy wydawane przez moją żonę w łóżku. Kiedy zapytałem ją, co robi ona powiedziała: "Udaję mamę z ostatniej nocy." Ostatniej nocy byłem w podróży slużbowej. Brak słów.

Żeby było referendum, to musi być inicjatywa rządu, a nie internautów...

poza tym jak się żony nie pilnuje to potem córka wydaje odgłosy :) współczuje- potrzebujesz pomocy? nie rób nic pochopnie - zajmij się czymś innym aż ochłoniesz :( wejdź na stronę referndum i podpisz wniosek :)

Dziś mój pies zaczął "bzykać" moją nogę. On często tak robi. Przeczytałem w Internecie, że psy tak okazują dominację. Cóż, postanowiłem mu pokazać moją dominację. Robiąc to powiedziałem: "Jak ci się teraz podoba?" w tym samym czasie do pokoju weszła moja mama. Brak słów!

Dzisiaj Tusk powiedział, że referendum nie będzie.

pożyemy zobaczymy - nie ma takiej rzeczy której Polacy nie potrafią załatwić jak ktoś ich ..... zdenerwuje :)

Dzisiaj usłyszałem jak moja siostra masturbuje się w swoim własnym pokoju. Byłem zażenowany, więc poszedłem z psem na krótki spacer. Kiedy wróciłem zauważyłem jak wychodzi z pokoju... z moją elektryczną szczoteczką do zębów w ręku!!! Brak słów!

Umyj teraz zęby, to wreszcie poczujesz, jak cipa smakuje....

Dzisiaj, powiedziałem moim rodzicom, że chcę małego braciszka. Mój ojciec myslał, że będzie zabawny i odpwiedział, że mama przed kilkunastoma minutami połkneła mojego małego braciszka. Brak słów!

Tusk powiedział, że referendum nie będzie, bo po to ludzie wybierają rząd, żeby podejmował najważniejsze dla państwa decyzje - zwłaszcza te trudne i niepopularne.

dzięki mellisandre zaraz poczytam :) i dziękuję Ci za twój głos - czasami mam wrażenie, że na tym forum są sami kretyni - nieprawdaż Panie " Wciąż możesz zablokować ACTA "?????

Gość nie dla kaczora
wolałbym zablokowac Tuska ;)

Ubiegłej nocy, będąc bardzo pijany uprawiałem sex z dziewczyną, którą ledwo znałem. Nie miałem prezerwatywy, ale zapewniła mnie, że wystarczy, że w porę przerwiemy. Kiedy byłem już bliski zakończenia, ta dziwka przytrzymała mnie nogami i powiedziała "Zostań tatusiem mojego dziecka!". Brak słów. Po wszystkim nawet nie dodała mnie do znajomych na fejsie!

Tusk oczywiście ma rację ale tylko połowicznie - rząd został wybrany w dobrej wierze i powinien reprezentować cały naród- już wiemy, że w tej sprawie komuś zabrakło "pary" i olał ewidentnie konsultacje społeczne

przepraszam, że nie klikam ale muszę wyjąć drożdżowe z truskawkami i kruszonką - dobranoc :)

Dzisiaj, moja dziewczyna przez sen, bardzo niewyraźnie majaczyła. Zrozumiałem tylko "pomóż mi Edward". Rano zrobiłem mega awanturę nazywając ją latawicą i wymagając aby wytłumaczyła mi kim jest Edward? Pokazała mi swoją kopię ksiązki "Twilight". Mówiła o fikcyjnym wampirze. Brak Słów.

Ja myślę, że Tusk to sprytny gość. Podpisał ACTA, żeby inne kraje nie miały pretensji, ale teraz nie ratyfikują tej umowy, tłumacząc się, że Polacy się nie zgadzają. Na tym polega polityka...

Dzisiaj, moja nastoletnia pasierbica, jako karę za odmowę kupna iPhone, powiedziała mojej żonie, że mnie zobaczyła w mieście całującego jakąś blondynkę i spacerującego z nią za rękę. Żona uwierzyła jej!. Byłem wierny i utrzymywałem całą rodzinę od 10 lat. Od dzisiaj mam piekło w domu. Brak Słów.