Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kra kra

prawda o ex !

Polecane posty

To tylko o Was świadczy(a jak to wiadomo) skoro chodziłyscie z takimi brudasami do łóżka. Choć wątpie,czy tak było naprawde-cos napisac trzeba,by podbudowac swoje ego. Nie jeden facet jest czystszy i zadbany niż kobiety. Pracuje w szpitalu-wiem,co pisze.

Gość Deny80
Jak już stwierdziłem wyżej - ja o ex nie napiszę źle - najważniejsze, że zawsze wióry leciały. I teraz życzę wszystkim swoim byłym wszystkiego naj, bo nie jestem tym co pod koniem wisi. A do większości z was - niektórzy(niektóre) chcielibyście być hujami przez samo H ale nie umiecie więc jesteście tylko zwykłymi pizdami (dot. i "kobiet" i "facetów"). MK Cafe wie o czym mówi

Gość MK Cafe bo to są własnie
współczesne IDIOTKI, a nie kobiety. muszą wylać tutaj żółć, bo przecież są "anonimowe" w internecie i myślą, że nikt się nie połapie, o kim mowa. dlatego wolę być sam. bez obrazy dla Ciebie, ale większość tzw. kobiet to zwykłe dzieci wychowane na naszych klasach i zakompleksione szczekaczki.

Gość Deny80
MK Cafe domyślałem się, że jesteś chłopem

Deny80 chłopem??? intuicja wodzi Cie na manowc w takim razie

Gość Deny80
No to dobrze, że wpadłem na manowce a nie na chłopa. Musiałbym się wytrzeć:) Ważne, że obie płcie mają przedstawicieli, których można poczytać