Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kra kra

prawda o ex !

Polecane posty

Gość Uśmiechnięty
Panie, mam pytanie. Czy obiady dla mężów już przygotowane???

Gość Feniks69
Jak dla mnie ciekawy temat dawajcie dalej :P Skoro o byłych to moja eks narzeczona: -wiecznie poduszona gęba - higiena na cienkim poziomie - czasami nie umyła się w okolicach intymnych i dziwiła się że mnie się nie chce :P - jarała mi w aucie i robiła awanturę jak fajki wyleciały przez okno hehe - ona za kierownicą to śmierć - nie dotrzymywała słowa częste wśród kobiet, powtarzanie ciągle, że później, a jak przyjdzie co do czego próba wykręcenia się - próbowała zrobić ze mnie skarbonkę to przeważyło szalę. - nigdy nie trafiła z prezentem - śpiewała blee - naiwna

Gość macie cos jeszcze??
dawajcie...

moja eks żona mówiła że film jest ładny zamiast dobry. lubiła pić alkohol bo mówiła że ma nerwy. najbardziej lubiła pić wóde jak miała samochodem jechać. lubiła kłamać - np że mnie kocha (później przyznała że to nie prawda była) robiła się czerwona jak się złościła (wszystko ją złościło i zawsze) napier­dalała wiecznie na swoją matkę (osoba upośledzona o imieniu mariola) napier­dalała na siostrę matki (basia z pruszkowa) i jej dzieci i mówiła, że to patologia i złodzieje napier­dalała na swoją babkę (matkę ojca) i mówiła że to stara kur­wa - sama była do niej bardzo podobna fizycznie i z charakteru, więc to chyba przez zazdość napier­dalała na ojca i jego braci napier­dalała na koleżankę olkę, bo miała swoją kamienicę we mszczonowie a i kochała (tak mówiła) najbardziej na świecie kubusia ze mszczonowa co się spotkali w fabryce suwaków, bo jej obiecał naleśniki! taka to była monisia :-)

..a i jeszcze pracy się brzydziła wszelakiej oczekiwała że będzie prezesem banku narodowego z pensją min 5 tyś zł na miesiąc i nic nie będzie musiała tam robić tylko pić kawę, piwo albo wódę, którą lubiła okrutnie bo miała nerwy - jak mówiła. nie miała matury (jedyna z klasy nie poszła wogóle na mature bo stwierdziła, że i tak nie zda), nigdy nie chciała iść i zrobić tej matury choć chciałem jej pomóc w tym. chodziła nałogowo do wróżki i słuchała jej bzdur jak prawd objawionych przez samego stworzyciela! jak dostała oferte w suwakach to płakała, że musi tam pracować koniecznie, bo wróżka jej miłość życia tam wróżyła (kubuś od naleśników) taka oto była kur­wa!

Gość Kosmat? a obecna
jaka jest?

obecnej nie ma bo mam je gdześ! agentura taniej wychodzi niż żona czy dzewczyna

Gość nie wróg
bardo dobry blog, dalej z nim do przodu

Gość deny80
No i pokazały chłopy kto spodnie nosi! Popieram gościa co o agenturze prawi. Taniej, czyściej i solidniej. A facet też umyty, bo dobra dziwka bez prysznica nie dopuści do się. A co do moich ex - jak było to było - najważniejsze, że zawsze wióry leciały:) Ale dajmy już spokój - zostawmy tego bloga tym babom co próbują rządzić i z tego tytułu zawsze na cipy trafiają

Gość deny80
P.S. Jak będziesz dla baby za dobry to potem usłyszysz "byłeś dla mnie za dobry". Niby głupie, ale jaką prawdę zawiera!? Dobra kobieta to taka, która nie boi się poznać twojej rodziny i znajomych, przejawia instynkty rodzicielskie i nie próbuje gnoić każdego chłopa za to, że jej ojciec pije a dziadek bił babkę. My już dawno dojrzeliśmy (wiadomo, że nie wszyscy) do tego, że jest równouprawnienie i traktujemy kobiety jak należy. Życzę wszystkim paniom i panom zdrowego podejścia do życia, bo właściwą osobę można poznać tylko wtedy jeśli spełnia się samemu wymagania stawiane drugiej stronie. Nara

Gość koal1ka
hehe dobry temat: moj ex - na pierwsza randke zabral mnie na cmentarz - poplakal sie przy mnie jak opowiadal ze go dziewczyna rzucila - klamal notorycznie czego to on nie ma. chwali sie ze co to on nie ma za samochod a zadnego nie mial. tak samo z praca - strasznie sie slinil nawet jak gadal caly czas mial biale w kacikach ust - zdradzal mnie (to najlepsze w zyciu bym nie pomyslala hehe) - miejsca intymne zarowno kobiet i mezczyzn maja specyficzny zapach nawet zaraz po myciu ale jego członek tak smierdzial zawsze bez wyjatku ze jak tylko go wyjmowal szlo sie pozygac - byl strasznie dziecinny. synek mamy . facet majac 24 lata nie pracowal i codziennie gotowal z mama obiadki - zawsze punktualnie o 15 w domu bo obiad i tak codziennie weekendy o 14 - nie wymagalam prezentow itd nie chcialam prezentow a on zawsze na jakies sw kupowal jakies male gowno porcelanowe typu ze sklepu po 4 mnie to np irytowalo - raz poprosilam o jego jakas fotke pol gola a on mi wyslal zdjecie gdzie siedzi rozkraczony na krzesle ubrany tylko w gore od pidzamy z genitaliami na wierzchu czlonek w zwisie no coz nie o takie zdjecie mi chodzilo hehe straszna ciapa

Gość koal1ka
jak zobaczylam ze idzie z inna po miescie nawet mi ulzylo. glupia bylam hehe w sumie to smieszne wspomnienia poza tym smierdzacym penisem

Gość poszturchaniec
Mój eks mąż: 1. obgryzał paznokcie, a potem pluł nimi gdzie popadło; 2. puszczał strasznie śmierdzące bąki w nocy, rano w sypialni był fetor nie do wytrzymania; 3.wszystko konsultował z mamusią i miał dokładnie takie zdanie jak ona; 4.wyruchał 17-latkę i zrobił jej bękarta.

Gość mania33
- strasznie zmyślał mówił np . kupiłem sobie tv a ten tv kupiła jego siotra z męzem, albo z ejego rodzice kupili dom nad morzem a od lat mieszkają w mieszkanu 2 pooje z kuchnią , zmyślał okropnie jak mu udowodniłam z emówi nieprawde to się wściekał strasznie - skarpetki noszone kilka dni -pożółkłe paznokcie w stopach feee - dziury w zębach ( dentysty chyba nigdy na oczy nie widział bal sie ) - wieczne bez kasy , mimo tego ze pracował

Gość Katiaaaa111111111111111111
Własciwie on nie był moim partnerem ale napiszę: - na pierwszym spotkaniu opowiadał mi jak jego ex płakała podczas orgazmów i nie potrafiła wypiąc tyłka:/ -równiez na pierwszym spotkaniu stwierdził (niby w żartach) ze wszystkie kobiety pachną cipkami -mówił o higienie i o facetach brudasach ,a sam miał plamy pod pachami w dodatku brzydko pachnące:/ -wciąz krytykował portale randkowe i ludzi tam zalogowanych(a sam miał dwa konta:) -głosno sie smiał w restauracji -chwalił sie ,ze jest doskonałym tancerzem ,a na jednej z imprez gdy tańczylismy solo do piosenki Jackson tańczył "kaczuchy" -w bardzo romantycznej kawiarni właczło mu sie jakieś nagranie z telefonu (same słowa ku... ch...) po chwili kelnerka grzecznie powiedziała ,że musimy wyjsc bo wszystkie stoliki sa zarezerowane( jeszcze mielismy połewe kawy do wypicia) - wymuszał na mnie słowo "kocham" a sam powtrzał ,ze wymuszac nie wolno - wymagał wiernosci i uczciwosci mimo ,że nie bylismy razem -gdy poszedł sie wysikać za róg zabierał ze sobą wodę minęralną(tą którą pił) i oblewał sobie fiuta.. - potrafił pisac do mnie tydzień ,a gdy w końcu odpowiedziałam groził mi nękaniem i policją:P Mimo to on ciagle powtarza ,że jest facetem z klasą i trafia na same złe kobiety które go nie doceniały! -od dwóch lat do mnie wypisuje co jakiś czas gdy mu sie nie udaje pisze do mnie ,że w końcu zgłosi na policję to nękanie:P -

Gość Katiaaaa111111111111111111
Dodam ,że facet ma 42 lata:)

Gość witrynkakafeterianka1234
moj ex kupuje firmowe ciuchy,ale co z tego jak sie nie myje zbyt czesto,jezdzi tirem w ktorym czesto koczuje,i ogolnie smierdzi. Potrafi chodzic na okretke w jednej koszulce,w niej rowniez spac. Ma smietnik w ustach,potwornie mu jedzie z geby,bo nie myje zebow,i oprocz 4 przednich sztucznych na haku reszta to same czarne studnie...ale regularnie lata na solarium bo dla niego opalenizna to synonim klasy,stylu i bogactwa. Nigdy nie ma pieniedzy,wszystko co ma przepuszcza i przepija,nie doklada sie do rachunkow,nie placi za nic,ale rzada zeby mu wszystko udostepnic do uzytku.Wmawia wielka milosc dziewczynom poznanym na internecie zanim sie jeszcze z nimi spotka,po to by miec na spotkaniu gotowy grunt na wprowadzenie sie do naiwnej panny.....po czasie chleje,awanturuje sie,bije i czar pryska,jest brudasem,zostawia wokol siebie permanentny syf...a uwaza sie za super faceta bo jest wysoki i ma czarne wlosy...na dzien dzisiejszy skapcanialy jak podstarzaly cygan zaczesany i ulizany do tylu,o nieprzyjemnej chamskiej gebie

Gość witrynkakafeterianka1234
aaaa....i zawsze szczal dookola toalety ze w promieniu 50cm wokolo byly rozbryzgane jego szczochy,nigdy po sobie nie posprzatal ani tego ani nic innego,pierdzial okropnie,bo zlopal jak najety odzywki bialkowe po ktorych sie pasl jak swinia,bo raz na silownie poszedl...potem juz nie...ogolnie mial motywacje do silowni jak sie rozchodzilismy.Mial obsesje zdrady,bo jak sie okazalo zdradzal mnie permanentnie przy kazdej okazji,pustak ,klamca i naciagacz,rozbil mi doszczetnie auto za 50.000 nie oddal ani grosza,generalnie marna chamska wersja tulipana

Gość nie wróg
witrynka, mierzyłaś ten "promień" ???

Gość la_belle_epoq
jeden z lepszych tematów na kafee sami bywalcy Tworek itp

Gość witrynkakafeterianka12345
do nie wrog, calymi latami po nim to sprzatalam klnac z wkur. eienia,miarke mialam w oczach,hahaha

Gość nie wróg
do witrynkakafeterianka1234 - miarkę to miałaś chyba w gębie skoro nadal o nim myślisz hahaha!!!

Gość dfgcvhbjn
up

Gość heart core
up!

Gość ehehe
ex: - bał się ciemności, spał przy lampce -w nocy idąc do łazienki niidy nie patrzał w lustro (bo zobaczy ducha..) -nie mówił "pieniądze" tylko "piniądze" - miał kase i sie z tym odnosił - jak nie miał min 100 zl w portfelu mówil, ze nie ma kasy i byl tym faktem zalamany - uzalezniony od gier na konsoli (potrafil cale noce zarywac) - ćpał - nie uzywał perfum

Gość Deny80
Do ehehe, która pisała o ex: - bał się ciemności, spał przy lampce -w nocy idąc do łazienki niidy nie patrzał w lustro (bo zobaczy ducha..) -nie mówił "pieniądze" tylko "piniądze" - miał kase i sie z tym odnosił - jak nie miał min 100 zl w portfelu mówil, ze nie ma kasy i byl tym faktem zalamany - uzalezniony od gier na konsoli (potrafil cale noce zarywac) - ćpał - nie uzywał perfum A ja nie boję się ciemności i mam przy sobie tylko 10,80 jakby mi się elemy niebieskie skończyły. Szczęścia dziecka nie kupisz... za wszystko inne zapłacisz za pomocą visa gold:)

Gość profazaII
- dezynfekcja hotelowej toalety - przebieranie poscieli hotelowej we wlasne poszewki -mycie zebow przez 30min (przez pewien okres czasu) co doprowadzilo do ostrego zapalenie dziasel - pranie wszystkiego zaraz po zakupieniu

Gość Deny80
very big problem

Gość profazaII
To, co pisalam to jako przyklad dziwnych nawykow, w tym przypadku to chyba jakas fobia. Zadne z tych zachowan nie stanowilo dla mnie problemu, ani tez nie mialo zwiazku z rozstaniem.

Żałosne są te wszystkie,które piszę,ze ich byli partnerzy śmierdzieli w miejscach intymnych,mieli "smierdzące fiuty" ale jak byliscie razem to wam to nie przeszkadzało;brałyscie im te smierdzące fiuty do dzioba,pozwalałyscie wpychac do swoich pewnie równie smierdzących cip( a moze dlatego im potem te fiuty smierdziały? hmmmm Nie dziwie im sie,ze w niektórych przypadkach panowie mieli problem z erekcją:P Kobiety,trochę klasy i honoru. AAA,i zeby nie było-jestem kobietą:)