Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubolandiaa <3

czy wierzycie w przeznaczenie ?

Polecane posty

Gość lubolandiaa <3

Słuchajcie ! Mam takie pytanko wierzycie w przeznaczenie ? Zastanawiam sie nad tym gdyz..ostatnio poszłam na dyskoteke ... było fajnie i wg . W pewnym momencie podeszedł do mnie przystojny koleś i poprosił mnie do tańca.Zgodziłam sie ! Tańczyło nam sie cudownie! Przy tymrozmawialiśmy ..... Pod konieciec dyskoteki wymienilismy sie nr.tel ...piszemy ze soba do teraz... czuje ze sie w nim zakochałam zaniedługo mamy sie spotkać i bardzo ssie z tego ciesze...

ja swojego ukochanego poznałam przez głupia wiadomosc i czysty zbieg okolicznosci na gg :) Teraz jesteśmy szczesliwa para :) Wiec z cała pewnościa wierze w przeznaczenie :):)

Gość iwonkaa <3
Myśle,że napewno warto sprubować . Może sie okazac ze to twoja wielka miłośc!

Gość Ja się raz wpakowałam
No i ?? Raz miałam taki przypadek.Tyklo mi zawsze jakiś pajac się trafiał.Co z tego że ładny jak głupi.Żyć mi nie dał.Chciał każdego bić...Nie powiem miał prawie 2 metry i rękę jak moje dwie ale w głowie nie po kolei.Zazdrosny ciągle był i mimo że go kochałam zostawiłam go bo życia z nim nie miałam.Nawet jak zaszłam w ciążę to wydzwaniał,że to jego że zrobi dna(swoją drogą nie wiem skąd wziął numer i jak on to liczył).Wiem że byłam śledzona bo powiedział mi że wie wszystko o mnie.

Gość Ja się raz wpakowałam
A apropo ciąży.Twierdził że mam rodzić kilka miesiący przed terminem-że mu tak mówiłam.A ja wróciłam do byłego i z min zaszłam w ciążę a tamten psychol coś sobie uroił.