Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żabulllinek

Faceci nie warto tu przebywać bo itak wcześniej czy później zostaniecie wyśmiani

Polecane posty

Gość kill'em All
spox...Ja też już zostałem zdiagnozowany: Prawiczek, impotent, kurwiarz, nieudacznik, zboczeniec no i oczywiście, słusznie zresztą, męska szowinistyczna świnia;) luzik:classic_cool:. Mnie też to bawi:P

u mnie też wykryto parę chorób zaburzenia emocjonalne w tym inne poważniejsze:P a może tu większość osób chora jest łącznie z nami?

w jaki sposób? Wyciąga cytaty z internetu niedokońca rozumiejąc bo tam napisano:(

*w jaki sposób? Wyciąga cytaty z internetu nie dokońca rozumiejąc co tam napisano:(

Gość kill'em All
Grzesławie...w dodatku masz nerwice natręctw przejawiającą się potrzebą kilkukrotnego powtarzania się:D:D

ja też zostałem uznany za prawiczka że względu na mój nick. A może one na tylko patrzą czy prawiczek czy nie...wiecie co chore te baby są. byłem jeszcze kretynem, i w tym usrywałem sobie genitalia:D jako męska szowinistyczna świnia:D chcąca równouprawnienia:D acha i jeszcze zostałem nazwany popierrdoleńcem jakich mało:)

"Wyciąga cytaty z internetu nie do końca rozumiejąc co tam napisano." albo w jakim kontekście i w jakim celu:P

wychodzi na jedno bo kobiety też tu mądrością nie grzeszą:P(w większości) no 55%?? i przede wszystkim są sfrustrowane na szczęście ja tu z nimi nie piszę tylko wymieniam informacje