Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem to się zapytam

Allegro

Polecane posty

Zamówiłam coŚ w zeszłą sobotę i do teraz nie doszło. Ile czasu sprzedawca ma na wysłanie towaru?

czy to moze byc zwiazaane z tym ze nie podalam adresu do wysylki?

Pisałam w czwartek do babki ale nie odpowiedziała. Widzę po komentarzach, że tego kosmetyku nikomu z 3 kupujących jeszcze nie wysłała :o

zamierzam dziś zgłosić to na policję i nagłośnić w mediach

Zależy jeszcze jaki sposób dostawy zamówiłaś. Jeśli zwykłą paczkę pocztową, to możliwe, że idzie nieco ponad tydzień, w zależności od tego, skąd, dokąd idzie. Jak nie dojdzie w poniedziałek, o napisz do tej babk maila i zgłoś to do Allegro. Dopiero później na policję.

Przecież to nie ja pisałam o tej policji :o Zamówiłam kosmetyk za 35 zł, wybrałam paczkę priorytetową. Wysłałam do Niej kolejnego @. Ale przejrzałam jej komentarze, do niektórych zamówienie szło 2 tyg. a do niektórych nie doszło wcale :o Po jakim czasie przesyłka powinna dojść wg regulaminu?

Na aukcji nie było żadnego dopisku, że wysyłka ze względu na wyjazd będzie w terminie późniejszym np xx.xx? Albo, że wysyłka w ciągu 7 dni roboczych? Czy coś w tym rodzaju? Tydzień to w sumie jeszcze nie długi czas oczekiwania zważywszy jak działa poczta polska. I zanim twój przelew doszedł ( zapłata) też minął dzien albo dwa.

''wybrałam paczkę priorytetową'' Paczka priorytetowa nie dochodzi do adresata na drugi dzień. To tylko na poczcie panie w okienku mówią, że list/paczka priorytetowa idzie błyskawicznie i jest zaraz drugiego dnia. Rzeczywistość jest inna.