Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pary :(

Jestem taki samotny. Jest mi tak smutno.

Polecane posty

Gość nmbvsmC
Ej samotni, a ile macie lat????

Gość nmbvsmC
Mój chłopak jak mnie poznał miał 27 prawie 28 lat, jesteśmy ju,ż razem 3 lata bardzo , ale to bardzo szczęśliwi, wcześniej mówił mi ,że był bardzo samotny i nieszczęśliwy, że siedział tylko w domu przy kompie i się dołował. Macie jeszzce trochę cxzasu nie traćcie nadziei:))

Gość nmbvsmC
Dodam tylko, że chcemy się pobrać, mieć dziecko i wszystko nam się super układa, mój facet mówił,że wtedy jak był taki samotny to marzył o takim życiu jak mamy teraz i jest najszczęśliwszy na świecie teraz:))

tez mam mala nadzieje, ze kogos poznam, tylko kazdy mi mowi, ze jak mam kogos poznac jezeli siedze w domu caly czas

Gość to bieda
Ja mam dylemat bo nie wiem czy chcę związku. Pół roku temu rozstałem się z dziewczyną, byliśmy ze sobą dwa lata. Kiedy byłem z nią czasem tęskniłem za samotnością, teraz tęsknię za bliskością. Nie wiem już co lepsze. Jest takie powiedzonko chyba z Janosika : Z babą źle a bez baby jeszcze gorzej. -coś w tym jest :)

Gość to bieda
Boli jak drzazga w fiucie

Młodzi! Nie biadolić, tylko brać się do roboty!:) Tyle samotnych dusz tu siedzi...a gdzie odwaga, by pogadać szczerze i dłużej, może podjąć ryzyko i spotkać się na kawę (bez podtekstów:P) i poznać się osobiście :) Ja tak zrobiłam i udało się:) Pozdrawiam.

Gość myononeself
zrób przesiew a zostanie grudka złota :)