Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczka145

Czym skompensować sobie brak miłości w związku?

Polecane posty

Gość juleczka145

Jestem w związku, w którym nie ma miłości ze strony mojego partnera. Ja go kocham i chce z nim być ale on już tylko chce ze mną być ale mnie nie kocha. Wszelkie prośby o jakieś drobne gesty czułości spełzają na niczym. Bardzo mi to przeszkadza i już nie wiem co robić. Macie może jakiś pomysł ? A uprzedzając być może pytania co do niego, to jest ze mną, bo jest już w takim wieku, w którym trzeba by się już ustatkować.

Gość a co to znaczy gruba?
a on jest tak beznadziejny, ze musi byc w zwiazku z kims, kogo nie kocha? nie rozumiem... chyba ze jestescie malzenstwem... i on nie chce mimo wszystko zerwac przysiegi do konca...

a dopiero chcecie sie ustatkowac... czyli facet jest jakas pupa zyciowa, ewidentnie.. chcesz na pewno zyc z takim>?

nie dokonczylam.. chcesz zyc z pupa, ktora mowi, ze cie nie kocha? ty masz godnosc w ogole? co to za cyrk:O

i co to za zycie z pierwsza lepsza i obok siebie? to nie lepiej juz samemu?

Gość juleczka145
Gdy chcę zrobić przerwę, to mi niestety nie wychodzi, bo tęsknię za nim wtedy bardzo i to ja się staram. A może za bardzo się staram ? Mamy plany na przyszłość typu dom, kiedyś pewnie małżeństwo ale w najbliższej przyszłości to raczej nie.

Gość juleczka145
Do tego żeby było śmieszniej staram się zwrócić jego uwagę na siebie .... odchudzając się. Wiem, że to chore ale mam przeszłość bulimiczno anorektyczną i to niestety znów się odzywa ;(

wielkie g... z tego bedzie, tyle ci powiem.

Gość juleczka145
Zależy mi na tym związku i dlatego z nim jestem a poza tym to jest mój pierwszy facet i nie powiem , żebym miała jakieś tak wielkie powodzenie.