Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegareko

CO JESZCZE MOGĘ ZROBIĆ DLA TYCH PSÓW???

Polecane posty

Gość do autorki topicu
Czy ktoś moze poda linka na facebooka albo do zjec piesków?

tak, w samej Warszawie dokładnie. allegro to dobry pomysł. na dogomanii też jest sporo ogłoszeń na forach regionalnych.

Gość do autorki topicu
Zegarko ty się nie przejmuj. Jeśli to jest kobieta pracująca dla Toz to po prostu masakra. Taka bezczelna piszaca z capslokiem non stop, widac na pierwszy rzut oka ze ma problem. Czy wiadomo co sie stało z psiakami? Czy one sa w schronisku u tej baby?

wyslalam maila do powiem tak, błagam podeslij reszcie, bo ja sie moja suczka zajmuje

Ja pierdole, pisałam ogłoszenie zajebiste, chwytające na serce, ale mnie wypierdoliło ze strony :( Muszę jeszcze raz coś wysmarować. Niech mi ktoś email podeśle: weronika2420@yahoo.com

wyslalam do joasi i powiem tak, jak nie doszlo bo mi cos nie wyswietla to napsize jeszcze raz 3 szczeniaki sa juz na swiecie :D

Gość powiemtak
moment- dopiero teraz mogę odczytac a poza tym jak pani z tozu pracuje w prywatnych ciuchach, strojach to niech nie pisze ze tapla się wgównach bo ja jej nie wierze, zegareko tez pisała w jaki sposób niosła te nasze

Gość powiemtak
wyślij do mnie jescze raz gratulacje , witamy maluszki- oby miały szczęśliwe życie:-)

Gość powiemtak
kostka - BRAWO !!!! a skąd te foty bo widzę je pierwszy raz? to jest któryś z naszych?

Gość powiemtak
pisz gdzie się da- one muszą znaleźć dom- potem bedziemy się martwic jak rozwiązać nowy problem

Gość powiemtak
nadal na mojej poczcie pusto- czekam odpowiedzcie mi czy skąd ta fotka ? to jest jeden z naszych? jezeli tak, to gdzie jest zrobione?

Fotki są kilka stron temu. Zegareko mi je podesłała mms'em i je wrzucałam na forum. Skopiujcie zdjęcia i opis (jeżeli nie chce się Wam pisać) i dajcie ogłoszenia na - dogomania - tablica.pl najbliższe okolice Krakowa - gumetree Jak ja dzisiaj kotu w 1h znalazłam nowego właściciela, to jest szansa dla psów. A ogłoszenie na allegro będzie podobno na 1h.

to zdjęcie jest u mnie w piwnicy. wtedy co wzięłam na noc jednego potem dwa wysle już maila

Gość powiemtak
dziękuje za odpowiedz ale ciekawi mnie gdzie było zrobione to zdjęcie? tam na posesji właścicielki czy gdzie ? Dziewczyny, napszcie, proszę, gdzie, która umieściła ogłoszenie. Moze lepiej tez dodac fotkę na którym są trzy razem?

Gość powiemtak
a juz się ucieszyłam ,ze z jakiejs strony w hotelu:-(

Na tej gdzie są we 3 też, ale ja jej nie mam na kompie już, a szukać na forum mi się nie chciało. Dobre zdjęcia to połowa sukcesu. Zegareko, jak masz jakieś inne, to wysyłaj mi mms'a a ja je będę wrzucać. Dziewczyny, żeby było jasne. Piszemy gdzie która dała ogłoszenie Ja: tablica.pl + allegro- KRAKÓW I OKOLICE Żeby ogłoszenia się nie dublowały!

Gość powiemtak
zegareko - nic nie ma:-( moze jeszcze raz : lysek.wo@onet.pl

Gość powiemtak
kostka ma rację- ja nie wysłałam bo jestem niekumata w internecie ale bedę dzwonic gdzie trzeba i jakos ogarniac wszystko Czy jest tu z nami chociaz jedna dziewczna z Krakowa

Gość powiemtak
zegareko a ten duzy jest taki sam tylko wiekszy czy inna rasa?

Gość powiemtak
zegareko- mail przyszedł bez tresci -pusty

Gość powiemtak
ja wierzę ze nam się uda i to będzie dopiero piękna akcja byle się nie poddac

Gość powiemtak
adopcje wirtualne Na czym polegają wirtualne adopcje? Jeśli chcesz pomóc zwierzętom znajdującym się w hotelu, a z jakiś powodów nie możesz przygarnąć pod swój dach psa, możesz adoptować zwierzę wirtualnie. W hotelu przetrzymujemy zwierzęta zrzeczone bądź odebrane z powodu złych warunków bytowych, a które nie mogły zostać umieszczone w schronisku, z powodu tego, iż pochodziły spoza terenu Krakowa. Wyślij do nas maila na adres: ktoz@ktoz.krakow.pl i napisz nam którego psa chcesz zaadoptować. Każdy może zaadoptować wirtualnie psa - osoba prywatna, firma czy szkolna klasa. Adopcja Wirtualna polega na zobowiązaniu się osoby chętnej na adopcję, do wpłacania comiesięcznej kwoty na konto Krakowskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami. Dzięki tym pieniądzom możemy danego psiaka lepiej odżywić, ale i zapewnić mu lepsza opiekę medyczną. Opiekunowi psiaka, zobowiązujemy się wysyłać informacje o stanie zdrowia psa, o jego samopoczuciu, codziennym życiu oraz zdjęcia. Zastrzegamy sobie oczywiście prawo do oddania Twojego wirtualnego podopiecznego do prawdziwej adopcji, jeśli znajdzie się na niego jakiś chętny, o czym oczywiście niezwłocznie poinformujemy wirtualnego opiekuna. Adopcja Wirtualna to doskonale rozwiązanie dla tych osób, które z jakiś powodów nie mogą tradycyjnie zaadoptować psa (brak warunków, alergia, brak czasu, itp.), a chcą w ten sposób polepszyć życie psa, który przebywa pod nasza opieką. Jeśli zdecydujesz się na wirtualną adopcję psa, na wizytówce psa na naszej stronie pojawi się informacja z podanymi przez Ciebie danymi, bądź nickiem Jako Wirtualny Opiekun możesz swojemu podopiecznemu pomóc również w inny sposób szukając mu domu, podsyłając smakołyki i inne gadżety. CO MY NA TO?:-)))

Gość powiemtak
jutro dzwonię tam znowu i zgłaszam naszą całą czwórke do adopcji wirtualnej-