Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =====jo

twardy brzuch i bol po lewej

Polecane posty

Gość =====jo

wczoraj wieczorem mialam bardzo twardy brzuch (biore nospe 3 tab dziennie)ale wczoraj cos nie pomoglo - nie wiem czy to dzidzius sie tak ulozyl niefortunnie czy to cos innego, w kazdym razie czesto przyjmuje jakies dziwne pozycje ze brzuch mam "kwadratowy" i wtedy w tych miejscach najbardziej wypuklych brzuch rowniez jest twardy no ale gdy w nocy sie parokrotnie budzilam dalej brzuch byl twardy a ok.3 nad ranem czulam podczas ruchow maluszka jakby wewnatrz brzucha cos mnie ciagnelo od wewnatrz w oklicach pepka i po prawej stronie na wysokosci pepka, to ciagniecie bylo poprzedzone dziwnym zadrżeniem w brzuchu w okolicach pepka rano wzielam nospe i bylo ok, czulam rowniez ruchy dziecka ale po ok.3godzinach brzuch stal sie mega twardy i w lewym boku na wysokosci pepka czuje delikatny przerywany bol co to moze byc? miala ktoras cos podobnego? to tak ma byc jestem w 30tc?

Gość =====jo
aktualnie jest twardy bez przerwy

moim zdaniem jest to sytuacja, gdzie powinnaś zadzwonić chociaż do lekarza. Mi twardniał od 27 tc, leżałam w szpitalu i wogóle. Nie jest to sytuacja normalna w każdym bądź razie, ale neistety częsta, jak się orientuję

Gość Spodziewająca się dziecka.....
też mam podobnie i doktor kazał mi brać leki i poleżeć ale 2 dni temu kontrolował mi szyjkę i nic tam się nie działo. Jeśli nie miałaś tego wcześniej to może na wszelki wypadek jedź skontroluj albo zadzwoń chociaż. Przede wszystkim staraj się nie denerwować, bo to wzmaga.

Gość =====jo
mowilam lekarzowi na wizycie 2 tygodnie temu - kazal brac 2 tabl. nospy i duzo odpoczywac, ale nie bylo efektu wiec po kilku dniach dzwonilam do niego kazal zwiekszyc do 3 tabletek, i ustapilo ale tylko do wczoraj wieczorem, a dzis jak na zlosc sobota, moze ma wolne nie chce mu przeszkadzac bo glupio tak:(, nie wiem czy wstrzymac sie do poniedzialku, czy co