Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość róża1984

Czy ja jestem lesbiją ?

Polecane posty

Gość róża1984

Witam mam 27 lat i jeszcze nie miałam pierwszego razu ale nie to jest problem chodzi mi o to bo mam jakieś uprzedzenie do facetów nie dopuszczam ich do siebie nie spałam jeszcze z facetem w łóżku ale za to z koleżankami tak jak przyjechała do mnie jakaś na wakacje przytulałam się do nich w nocy nic nie mówiły ale odpychały mnie od siebie jedną łapałam za tyłek i piersi ale odpychała mnie bo miała męża i dziecko nie rozumiem dlaczego tak robię a z facetami co prawda miałam dwóch(ale nie jednocześnie) ale ich zostawiłam jednego po jednym dniu drugiego po dwóch dnich od tamtej pory nie szukam faceta na myśl o pocałunku z nim robi mi się nie dobrze a mineło już pare lat i po drugie że nie daje szans facetowi jak pyta o chodzenie owszem mam kolegów ale jakoś się nie mogę związać pamiętam że z taką jedną dziewczyna byłyśmy w łóżku i się dotykałyśmy w miejsca intywne babci powiedziałam że nie lubię facetów a mam duży szacunek do kobiet a ona do mnie mówi jak nie lubisz mężczyzn to jesteś lesbijką a ja jej zaprzeczałam ostatnio zwracam dużą uwagę na kobiety oczy usta włosy myślę jak by to było nam razem i próbuję sobie ją wyobrazić jak by wyglądała i jak by wyglądało nasze życie a dodatkowo kobietki są śliczne i pachnące i można z nimi mieć wiele spólnyhc tematów np moda uraoda kulinaria i poprostu chcę być z kobietą

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
witam

Gość xendźia
no to jesteś lesbijką, żadna sensacja, normalna sprawa, poszukaj sobie dziewczyny i będziesz szczęśliwa

Gość róża1984
witam

Gość róża1984
tylko gdzie i czy mnie zechce nie jestem ładna

Gość Dreamed I was an eskimo
Masz przesrane, bo odmieńców nie ma za dużo na świecie.