Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej rodacy!

LUDZIE, PODPISUJCE PETYCJĘ!!!

Polecane posty

Gość Hej rodacy!
To nie. Nikt Cię nie zmusza. Tylko potem nie płacz w poduszkę jak będzie za późno.

Gość gość
A czym ACTA blokuje naszą wolność ?Mogę prosić o szczegóły ?

Gość nie nie możesz
POdpisane!

Gość maturks4
Jak zabronią mi instalować tanie części samochodowe - podpisze. Wszystkie inne przypadki mnie nie interesują

Gość gość
No to nawołujesz do podpisania czegos o czym nie masz zielonego pojęcia ?

Gość fdbdfbdf
choby dlatego ze na podstawie acty jest prawo zarekwirowania i zniszczenia twojej wlasnosci badz zablokowania strony TYLKO na podstawie PODEJRZEN, co stwarza duzo wieksze niz do tej pory ryzyko naduzyc. ponadto jest ryzyko, ze leki generyczne nie beda dostepne, jako niby podrobki, co dla wielu osob skonczy sie tragicznie - Polska to biedny kraj, wiesz ilu ludzi bazuje na generykach??? ponadto czesci zamienne do samochodow innych firm niz producenra beda jako niby podrobki zakazane . dotyczy to takze innych kwesti - ubrania, kosmetyki, srodki czystosci, ktore sa alternatywami dla tzw. oryginalow moga byc uznane za podrobki mimo ze sa pod wlasna marka!!! i tym samym zakazane. Polska to biedny kraj, biedny Polak woli wybrac produkt tanszy i skuteczny niz ma przeplacac za drogi niby oryginalny, bo go nie stac.

Gość fdbdfbdf
reine_ wlasnie dziek takim kretynom jak ty ciagle jest jak jest. usiadzie taka cipa i mowi "to nic nie da" i placze dalej :O zeby dalo to trzeba DZIALAC, chocby podpisujac petycje 🖐️

Gość Hej rodacy!
Jestem na bieżąco w sprawie ACTA i mam świadomość tego co za sobą niesie. Zachęcam do poszukania informacji w internecie na ten temat i zapoznaniem się również z treścią tego dokumentu. Sam fakt, że chciano przepchnąć ACTĘ nie informując o niczym społeczeństwa już powinien burzyć i wszelkie protesty i manifestacje, które teraz mają miejsce w całej Polsce nie są bezpodstawne. Ja tylko zachęcam do podpisania tych, którzy coś na ten temat wiedzą i również myślą logicznie i nie są za ACTĄ, a nie wiedzą, że takie petycje krążą po internecie.

Gość Hej rodacy!
fdbdfbdf ----> jest właśnie tak jak mówisz! Ludzie siedzą i nic nie robią ze swoim życiem oprócz narzekania. Gdyby nie to, że już tyle osób zgłosiło swój sprzeciw, to nikt by o tym nie mówił, wszystko by ucichło dla świętego spokoju. A teraz widzą, że w nas drzemie siła i zaczynają się tego obawiać. Jeżeli się poddamy to ratyfikują to i będzie pi*da, dlatego trzeba walczyć o swoje prawa. ACTA nie ma już nawet takiego poparcia wśród polityków jak wcześniej, bo każdy wie, że to zło.

Gość fdbdfbdf
"ACTA nie ma już nawet takiego poparcia wśród polityków jak wcześniej, bo każdy wie, że to zło." nieprawda :O nie ma poparcia bo politycy zauwazyli ze jak popieraja acta to dla nich poparcie sie zmniejsza :O dla mnie cala ta ekipa i rzadzaca i opozycja jest SPALONA :O bo co to znaczy, ze nie wiedzieli za czym glosuja?! co to znaczy, ze rzad nie wie kto jest administratorem stron internetowych rzadowyc?!?!?! :O

Gość Hej rodacy!
Bo właśnie o to chodzi, że USA swoim da spokój, a na innych krajach chcą odbić się z finansowego dna.

Gość fdbdfbdf
a potem bedzie ekstradycja z wlasnego kraju bo robiac cos w internecie popelniles czyn ktory winnym kraju jest wykroczeniem badz przestepstwem :D

Gość fdbdfbdf
"ACTA nie ma już nawet takiego poparcia wśród polityków jak wcześniej, bo każdy wie, że to zło." chociaz w sumie mozesz miec racje, po prostu dowiedzieli sie za czym glosowali :D :O

;-)))) wprowadzanie ograniczen dotyczacych internetu - jest zabawne dosc;-) zwlaszcza ze inne czynniki o tym decyduja niz prawo - np.jezyk contentu (bledne zalozenie ze polskojezycznymi tresciami interesuja sie np. tylko polacy;-)) jakiekolwiek prawo by w tym zakresie nie obowiazywalo - nie da sie go egzekwowac - wystarczy skorzystac z internetu w panstwie o innym ustawodawstwie w tej kwestii;-))

Gość fdbdfbdf
ROR ACTA nie traktuje tylko o internecie

wiesz ja sie nie za bardzo orientuje w tym co tam polski rzad kombinuje;-) jest to tylko zabawne ze zajmuje sie glupotkami i w dodatku nieegzekwowalnymi;-) ale to traktuje m.iin. o internecie