Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ticketpro

do mam karmiacych piersia!

Polecane posty

Gość ticketpro

dziewczyny w jakiej pozycji karmicie swoje dzieci w nocy,czy bierzecie je do lozka i karmicie w pozycji lezacej?? czy pozwalacie pozniej dziecku spac z wami??

moj mis w ogole spi z nami i karmie go na lezaco, potem oboje zasypiamy.

Gość kamka11111111111111111
Podpinam się pod apel w tytule- i dodaję swoje- nie karmcie dzieci w miejscach publicznych, bo ja tego nie chcę oglądać!

Gość ticketpro
ja tez zaczelam w taki sposob karmic moja corke tylko boje sie,ze sie za bardzo przyzwyczai do spania w naszym lozku i bede miala problem ,zeby ja pozniej "wygonic":P

po pierwsze nie widze w tytule zadnego apelu a po drugie tak, bede glodzic dziecko bi ty tak chesz i nie chcesz patrzec. nikt ci nie kaze. odwroc glowe i juz a nie robisz z tego problem :/ Krzysio ur. 24.09, 3850 g 56cm :)

no mnie to chwilami wkurza ze maly nie chce spac sam ale on tak mial doslownie od samego poczatku wiec nie mam sumienia go wyrzucic z naszego wyrka ;p

Gość matkadlugokarmiaca
Ja karmilam syna prawie 3 lata, zawsze na siedzaco w wygodnym fotelu. A to dlatego, ze w naszej rodzinie byl pzypadek zaduszenia niemowlecia cycem matki polegującej. Wprawdze ja mam mały biuścik i pewnie ciezko by było przydusic nawet koliberka, ale strzeżonego... Do kamki11111: nie wychodz z domu najlepiej. Wiecej razy widzilam na ulicy faceta z fujara na wierzchu, czy to ekshibicjoniste czy ojszczyplota, niz karmiaca matke z piersia widoczna dla postronnych. Takze problem z dupy wziety, ale na wszelki wypadek siedz w chalupie i nie zatruwaj powietrza normalnym ludziom.

spanie z dzieckiem jest napewno wygodne, ale się zemści ;) Potem ciężko bardzo odzwyczaić delikwenta i zmusić do spania w łóżeczku. Znam przypadki, gdzie matka śpi już z dwójką. Ja brałam z łóżeczka, albo mąż mi przynosił i karmiłam na leżąco bo tak najłatwiej chyba mi było. Co do karmienia w miejscach publicznych, zaraz będzie tu dym jak dyskusja nie umilknie ;)

Gość hahahahhahahhit
a matyldo! dawałaś 3 latkowi CYCA ?!!!

Gość kamka11111111111111111
jak dziecko jest glodne to się nie wychodzi do sklepu na kilka godzin..i skoro Ty nie masz zamiaru zakrywać nabrzmiałego cyca- okej, ja też swoje pokaże przy Tobie w tym sklepie. Ciekawe, na których mąż zawiesi oko..na wiszących i cieknących, czy na jędrnych...? Skoro Ty uważasz że mozesz pierś pokazywać wszystkim, ja też będę tak się kierowała.

Gość hahahahhahahhit
ps. może mi ktoś napisac ile razy jeszcze będę musiała wpisywać te idiotyczne obrazki w te budki,żeby się wypowiedzieć ?

Gość kamila4393
Ja karmie moja córeczke na siedząco. W nocy mi zasypia przy cycusiu i klade ja z powrotem do lozeczka. Nad ranem tylko biore małą do siebie do lozka bo przez cała noc bałabym sie przygniote przez sen czy przydusze nie daj Boze. kamka czy ty normalna jestes dziewczyno...??? Dla mnie to se mozesz pokazywac ile chcesz mnie to nie rusza. Hmmm no pewnie na moich jędrnych bo na twoich zwisach watpie !!!!! Chyba w zyciu nie widziałas piersi kobiet karmiacych !!!

Gość mamuśkaMałejZuzi
najwygodniej na leżąco i pół nocy śpię z małą do dziś(jak się budzi 0 1-2 w nocy na mleko to już do rana śpi ze mną)

karmie malego na siedzaco w naszym lozku,ale opieram sie ,zeby bylo wygodnie.pozniej odkladam go do lozeczka.wbrew pozorom spanie i cyckowanie razem nie jest za wygodne