Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponoramiks

moja tragiczna historia POMOCY

Polecane posty

Współczuje, powiem ci że to jest przykład na to, że sex to nie zabawa i można tego żałować. Myślę, że ona wiedziała, co robi i najzwyczajniej wmanewrowała cię w dzieciaka. Widocznie chciała cię przy sobie zatrzymać. Na twoim miejscu odszedłbym od niej. Po, co masz być z kimś na siłę?? Tylko dziecko będzie cierpiało i nic dobrego z tego nie będzie. Po jakimś czasie sami dojdziecie do wniosku, że tak jest najlepiej.

Gość a jauwazam ze
ta Twoja byla autorze tak sie zakochala ze po prostu pomyslala kiedy ma plodne i zlapala Cie na dziecko, od lekow przeciwbolowyh raczej by jej sie okres nie przesunął, pomyslala ze wrocisz jak dziecko bedzie. ale chamstwo. idz do tamtej w ktorej sie zakochales nie mecz sie, jej wina sama Cie wtopila a Ty glupi zaufales.

Gość ponoramiks
jeszcze sie cieszyla ze jej ufam a w niej skonczylem. Rozmaialem z nia wczoraj co bedzie jak nam nie wyjdzie. zaproponowalem ze moge zabrac dziecko ze soba ale nie chce mi oddac, rozumiem to. nie chce jej teraz zostawiac bo to jest ciezki czas. bedzie miala 24 tyg macierzynskiego to moze w marcu jej powiem zeby zdazyla sobie poukladac.

Gość ponoramiks
nie chce zebyscie komentowali co zrobilismy bo stalo sie i juz. chodzi tu bardziej co zrobic w przyszlosci zeby nie pogorszyc.

Gość fajnoł dziołszka
jeżeli jesteś odpowiedzialny i dorosły to staniesz na wysokości , miłość przychodzi i odchodzi a bycie razem się pielęgnuje nie skacze się z kwiatka na kwiatek !teraz każda poznana dziewczyna na początku jest urocza i pasuje do faceta ale samo pasuje to nie wszystko , dziewczyna nie fajnie zrobiła naciągając cię na dzieciaka , ale z drugiej strony jak ona cię kocha , może warto zostać w związku i pobyć partnerem - tatą ,

Gość ponoramiks
tez biore to pod uwage. ze inni sie rozchodza bo przestaja sie kochac a ja jej nie kochalem caly czas. zwiazek paetnerski ma sens ale my nawet mamy inne zainteresiwania. to nie jest dziewczyna o jakiej zawsze marzylem. teraz tak odejde od tej a z nowa mi nie wyjdzie to bede zalowal. a jak nie odejde to tez bede zalowal bo mogloby mi wyjsc. z ta bedzie bezpiecznie bo mnie nie kocha. ale ja nie jestem spelniony. chcialbym kiedys sie pobrac z prawdziwej milosci.

Gość fajnoł dziołszka
no tak "j...ć się chciało ! i o konsekwencjach się nie myślało !" dojrzały męszczyzna (lew) inaczej postępuje , a faceci (lewiki) nic prócz swojego przyrodzenia nie mają ....

Gość ponoramiks
ale zaproponowalem ze ja zabiore dziecko. rodzice moi juz nie pracuja wiec pomogli by mi troche. a poza tym tak samo ona jak i jak wiec wina lezy po obu stronach. ona zapewniala mnie ze jak wpadnie to usunie bo noe chce miec tak szybko dziecka. dopiero po studiach by chciala.

Gość fajnoł dziołszka
trzeba wyjść z sytuacji , " aby wilk był syty a owca cała " niestety taką decyzję musisz podjąć sam . :)

Gość z warmii i mazur
Nie czytałam całego tematu, bo mi się nie chce, ale co za kretynka chce być facetem, który ma dziecko w drodze? Autorze masz dwa rozwiązania: albo będziesz z obecną i będziesz dobry dla dziecka albo będziesz z nową i nie będziesz dobry dla dziecka. Nie da się być dobrym ojcem na odległość.

Gość ponoramiks
serce nie sluga. jak zalezy jej na kims to zrobi wszytsko. a poza tym mowilem jej ze nie kocham matki mojego dziecka

Gość z warmii i mazur
Wybór masz taki: albo dziecko albo ta nowa. Nie da się być dobrym ojcem na odległość. Może być tak, że ty założysz nową rodzinę i twoja obecna też. Może ktoś inny będzie ojcem dla twojego dziecka.

Gość kls
co to znaczy zabiorę dziecko??? hello??? jesteś jego matką czy co??? jesteś TYLKO! ojcem. Dziecko powinno być przy matce. Jak je urodzi i zobaczy pokocha je całym sercem. To nie jest lalka albo zabawka żebyś TY decydował czy sobie je zabierzesz

Gość kls
to jej dziecko i tylko ono jej zostanie jak Ty odejdziesz, wychowa je i otoczy miłością. Kobiety już tak mają.

Gość kls
bądź ojcem dla tego dziecka. Ale uważam, że nie masz żadnego prawa zabierać dziecka jego matce. To nie zabawka! ile TY masz lat??? 5???

Gość anaQ
Jestes pojebany!!!po co sie z byla spotykales?? Zrobiles dziecko a przed jego narodzinami zakochujesz sie w innej?? Teraz powinienes cierpiec za swoja glupote!!!!!!!!!!! czemu matka tego dziecka i dziecko ma cierpiec bo byles az taki glupi zeby sie bzykac z dziewczyna z ktora nie miales zamiaru byc???POJEBANIEC!!!... i teraz ich zostawi bo sie zakochal JEBAKA..... DRAMAT!!!! nie mam pytan.... i uwazasz ze taki biedny jestes??? ojej!!! a wy mu wspolczujcie!! powinienes dostac po ryju a nie opisywac ''tragicznej'' historii- swojej bezmyslnosci!!!

Gość Dawno dawno temu....
Sytuacji nie zazdroszczę, masz naprawdę twardy orzech do zgryzienia. Dasz radę go ugryźć? Nie oceniam, ani Ciebie ani matki Twojego dziecka, nie moja rola. Pytasz jednak o radę. Rozmawiaj, rozmawiaj i jeszcze raz rozmawiaj ale właśnie z matką dziecka. Może rozmowa w obecnej sytuacji będzie raczej trudna bo kobieta w ciąży jest pod takim działaniem hormonów, że nie zawsze trzeźwo myśli, ale to Wy oboje musicie zadecydować co dalej. Podejmując decyzje, kieruj się nie tylko dobrem dziecka i swoim własnym ale osób za które stałeś się odpowiedzialny. Nad jednym się zastanów, czy przypadkiem nie krzywdzisz tej drugiej dziewczyny, trzymając ją w niepewności, "na wszelki wypadek"(?). Najpierw rozwiąż i ureguluj swoje obecne życie i zobowiązania jakie masz wobec dziecka a potem myśl o ewentualnych związkach. Pogubisz się w tym wszystkim, między dwoma kobietami i dzieckiem. Masz już i tak skomplikowane życie, nie komplikuj go bardziej. Co do przejęcia opieki nad dzieckiem, to bardzo ładnie, że chcesz ale zastanów się czy w ogóle masz świadomość na co się porywasz? Pieluchy, kaszki, nieprzespane noce, 24h "czuwanie"... jesteś na to gotowy psychicznie? Nikt nie powie Ci co masz zrobić bo to Twoje życie, decyzje musicie podjąć razem z matką dziecka. I nie da się tego zrobić bez "ofiar", któraś ze stron i tak będzie uważała się za pokrzywdzoną. Bądź na to gotowy

Gość anaQ
a tak wogole to z tej w ktorej sie zakochales to dopiero kurwa...wie ze mieszkasz z dziewczyna ktora jest z toba w ciazy a m mimo to sie z toba spotyka ( wiec bierze czynny udzial w tym pierdolnietym przedstawieniu) jesli nie ty to ona powinna to przerwac...(ja przynajmniej tak bym zrobila)

Gość ponoramiks
latwo sie mowi. Tego tez sie troche obawiam ze nam moze tez nie wyjsc razem. ona nie na skrupulow ze bede ojcem za kilkanascie dni. kiedys odbila chlopaka siostrze. ale ma cos w sobie ze nie da sie jej zapomniec. taki juz los moj