Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luisssaaa95

CIĄŻA PRZY TABLETKACH ANTY !!! POMOCY!! BLAGAM

Polecane posty

Gość Luisssaaa95

BLAGAM O POMOC ! 2 DNI PRZED WIZYTA U GINA ZROBILAM MOJEMU CHLOPAKOWI LODA, PO TYCH 2 DNIACH GIN PRZEPISAL MI TAB ANTY YASMINELLE, WCZORAJ ZACZELAM 1 TABLETKE ! CZY MOZE BYC SZNSA ZE JESTEM W CIAZY? GIN ZROBIL USG I WSZYTSKO BYLO OK !! NIE SYPIAMY ZE SOBA TYLKO LODY MU ROBILAM ! DODAM ZE MIALAM BARDZO SUCHO W POCHWIE BO BYLY TO DNI NIEPLODNE I BYLO TO 6 DNI PRZED OKRESEM A JA MAM CYKLE CO 40 DNI... DLATEGO TEZ MUSZE BRAC ANTY NA UREGULOWANIE CYKLI I PRZED CIAZA !!POMOCY !!

Gość kolejne cudowne pytanie
po pierwsze od loda się nie zachodzi. po drugie nawet jakby coś więcej było to nikt ci tu nie powie czy jesteś w ciąży po trzecie gin na usg nie wykryje jednodniowej ciąży tylko 6 tygodniową dopiero po czwarte jak masz cykle co 40 dni to są regularne tylko długie po piąte tabletki nie regulują cyklu tylko sprawiają że masz co 28 dni krwawienie które nie jest miesiączką, więc jak nie sypiacie ze sobą to jest bezsens chyba że zamierzacie zacząć. po szóste jeśli boisz się że przy lodzie chodzisz w ciążę to ciekawa jestem jakie będzie twoje zaufanie do tabletek i ich skuteczności. W końcu robienie loda ma dużo lepszą skuteczność przed ciążą niż jakakolwiek antykoncepcja (bo 100%)

Gość Luisssaaa95
chodzi mi to ze jakmylm busie po lodzie i potem mylam sie w wannie i dotkelam a reka pochwy czy tak sie da zajsc po lodzie??

to nie wiesz, że plemniki mają dobrą przenikalność przez skórę, a szczególnie przy zażywaniu antykoncepcji ?????????? :O

Gość kolejne cudowne pytanie
Nie, nie da się. Plemniki żeby przeżyć muszą mieć odpowiednie warunki żeby przeżyć poza organizmem kobiety, wilgoć, 37 stopni, inaczej giną w 2 minuty. Poza tym jak zaczęłaś pigułki to znaczy że chyba okres dostałaś więc o co chodzi. W dni niepłodne też się w ciąże nie zachodzi, można je co najwyżej źle określić. Poczytaj trochę o tym jak się zachodzi w ciążę, bo same pigułki cię nie uspokoją, nawet jakbys gumek do tego używała, z takim strachem to sie tylko nerwicy można nabawić przy seksie.

Gość candyjunkie
pathetic enough ;/