Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opinie na temat WSEI LUBLIN ha

WSEI LUBLIN opinie

Polecane posty

Gość opinie na temat WSEI LUBLIN ha

witam chciałabym podzielić się opiniami i otworzyć temat szkół wyższych a dokłądnie na temat WSEI w Lublinie co sądzicie, ci którzy studiują i co którzy skończyli???

Gość gość
Dla samego papierka (czyt.dyplomu} to owszem mozna tam studiowac. Jesli jednak zalezy komus na pracy i nie chce zostac dyplomowanym bezrobotnym to nie polecam. WSEI na rynku pracy sie nie liczy.(przepraszam za bledy, ale klawiatura dobrze mi nie dziala}.

Gość gość
NIE POLECAM !!!! Zgarną kasę i tyle ! Wybitnych profesorów pozbywają się z dnia na dzień, na 2 miesiące przed obroną - pozostawiając studentów bez promotora!!!! KOSZMAR NIE UCZELNIA!!!! Sami powinni się nauczyć w pierwszej kolejności szacunku do drugiej osoby, bo kasa to nie wszystko !

Gość opino
Co prawda tam nie studiuję, ale moja koleżanka już tak. W porównaniu do mojego kierunku i uczelni ma mało zajęć, nic się nie uczy i ma dobre oceny. U mnie na oceny się pracuje, a u niej nie. Ma dużo czasu wolnego, który przeznacza na serwowanie w sieci, leżenie i spanie. Ja na UMCS ie mam o wiele więcej nauki.

Gość gość
Witam, orientuje się ktoś jak tam jest z ekonomią?

Gość gość
A jak się studiuje na pielegniarstwie?

Gość gość
Goście od ekonomii nieźle się orientują w warunkach prowadzenia biznesu itd. Współpracują z Lubelskim parkiem technologicznym i kimś tam jeszcze. Jeśli zaś chodzi o pielęgniarstwo to mają dużo sal laboratoryjnych, ale ludzie z innych kierunków nie mają do nich dostępu.

Gość koteczek21x
można jakies szersze informacje o ekonomi??

Gość gość
Mamy demokrację a wy dalej w tym komunizmie i uważacie, że jak coś państwowe to dobre bo państwowe. Prywatnej uczelni, szkoły, a nawet przedszkola nie założyła Jasia z pegeeru tylko ktoś, kto wie co do czego. Nikt mądry nie będzie strzelał sobie w kolano i inwestował ogromnych pieniędzy w coś, co ma być na chwilę czyli uczelnię o niskim poziomie. W tej szkole uczą profesorowie, wykładowcy z państwowych uczelni takich jak KUL, UMCS i wielu innych. Nie studiuje się tam dla papierka tylko wiedzy. Ci , którzy tam studiowali i umieją wykorzystać zdobytą tam wiedzę mają pracę i pieniądze. Ci co nie potrafią wykorzystać zdobytej wiedzy nigdzie nie znajdą pracy i będą jęczeć, że szkoła zła, że niski poziom,że zła organizacja i mają najgorzej bo nie mają szczęścia.

Gość gość
Studiuje tam i jestem zadowolona. Wysoki poziom nauki, bardzo życzliwi wykładowcy. Zawsze można się dogadać jeśli chodzi o poprawki i inne sprawy. Wychodzą bardzo do studenta. Przepisują się do nas z KULu i UMCSu i każdy zgodnie twierdzi, że WSEI bije na głowę te uczelnie.

Gość Gość

Studiuje na tej uczelni i  jestem bardzo zadowolona .Poziom nauki wysoki ukierunkowany bardziej na praktyczne umiejętności niż suchą teorie ale oczywiście zależy od kierunku.Wykładowcy życzliwi zawsze można się dogadać.Co do powyższych komentarzy , że na WSEI kupuje się dyplom a oceny ma się bez jakiegokolwiek wysiłku zapewniam że wszystkie egzaminy i  zaliczenia odbywają się normalnie jak na uczelniach państwowych i zdarzają się też warunki. Jeśli ktoś chce się uczyć nauczy.się na każdej uczelni czy to państwowej czy prywatnej.

Gość ...

A co sądzicie o studiach dziennych ? jak to wygląda ?