Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata Kg5546

Mam 15 lat i bardzo podoba mi się 30 letni facet

Polecane posty

Gość Agata Kg5546

Ja mu tez sie chyba podobam, bo ciagle na mnie patrzy itp zreszta ludzie czesto sie zachwycaja moja uroda. Czy to ma szanse sie udac wg was?

Gość co ma szanse sie udac?
to, ze ty rozlozysz nogi przed pedofilem, a ten cie zaliczy? no oczywioscie ze to ma szanse!

Gość dolomolo
dziecko, pobaw się lepiej lalkami

Gość Agata Kg5546
Chodzi mi o milosc nie o sex. to moze byc moze za jakis czas. czemu mnie tak oceniacie? lalkami sie dawno nie bawie.

Gość vicky pickle
eh pamietam jak ja mialam 15 lat i zauroczyam sie w 30-latku. Ale wtedy bylam glupia i tez chodzilo mi o milosc :) a jemu nie, z reszta kawal gnoja byl bo okazalo sie ze ma dziecko i zone w drugiej ciazy a zarywal

Mnie rowniez podoba sie facet ma 28lat. I wiem ze tez mu sie podobam powiedzial mi to ale on ma dziecko :( i jest rozwodnikiem... powiedzial mi ze za jakis czas musimy sie znowu spotkac :) i wtedy zobaczymy co dalej

Gość vicky pickle
ja wiem ze w wieku 15stu lat wszystko wyglada inaczej, i kolorowo ale to ni ema szans. Poczekajcie z 3 lata i zobaczycie jak w ciagu tych 3 lat zmienicie sie i wasze odczucia. Jest OGROMNA zmiana, jestescie bardziej dojrzali emocjonalnie i nie ma tylko motyklow w brzuchu i marzen ale tez jestescie bardziej swiadome czego facet tak naprawde chce od was

Gość ooooooooooolaaaaaaaaaaaaa
jak miałam 17 lat podobał mi sie 29 latek, bylismy razem 3 miesiace, dla mnie to byla wielka miłość a dla niego przelotna zabawa. Faceci lubią wykorzystywać naiwne młode dziewczyny, uświadomiłam sobie to dopiero po fakcie

Gość gt43t54
a starszych to nie wykorzystują? zależy na kogo traficie. czy młode czy starsze. nie oddawajcie się szybko.