Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazylia i oregano

czy takie cos może być obraźliwe ? to na temat mojej rodziny.

Polecane posty

Gość bazylia i oregano

Lubię rymowanki , piszę je z łatwością. 52. Ale Mietek się rozłościł, Chce połamać wszystkim kości. 53. Mama woła o ty Zboku, nie pij whisky mi o zmroku! 54. Basia o ścianę zahaczyła , no i sytuacja typowo nie miła. 55. Paula leci po bandaże, z tym obskurnym tatuażem. 56. Ela niesie utlenioną wode... teraz to już zalatuje smrodem. 57. Mama wbiła nogę do szafki, rozwaliła pół karafki. 58. Tomek wychodź z ubikacji, to nie kibel jest na stacji. 59. Ile poszło tam papieru, To się dowie już nie wielu. 60. Tomek woła: Mamo nie masz racji, ten kibel gorszy niż na stacji. 61. Biedny Tomek ma dziś sraczkę, chyba zwali wycieraczkę. 62. Trzymie mocno drzwi bo szarpią, Tak tu śmierdzi wiejską mafią. 63. Michał zamknął się w warsztacie, Potargali chłopcu gacie. 64. Mietek niech się tak nie szarpie, bo to nie są w grudniu karpie. 65. Całe drzwi mi rozwalili, Za naprawę nie płacili! 66. Jak Mietek na Tomka się nie rzuci, Teraz Mama się zasmuci... 67. Tomek puścił mimo chodem, zajeb... czystym smrodem! 68. Ale trąca tu aferą, Mama Tomka bije ścierą. 69. Obaj wpadli już do wanny, I wyraźnie Mietek ranny. 70. Głowa cała roztrzaskana, Bo gryzł szwagra po kolanach.

Gość bazylia i oregano
wypowie się ktoś ?

Gość bazylia i oregano
podoba się ?