Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxXxxxxxxx

Dziwne zachowanie faceta !!!

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxXxxxxxxx

Mówił że jestem JEGO,że jestem najważniejsza....a od naszego ostatniego spotkania (7 dni) nie daje oznak życia. Zwykle piszemy na fb, kilka razy był dostępny gdy i ja byłam ale nie odezwał się. Nie wiem, może czeka na zainteresowanie z mojej strony?? Ale ja jestem zdania, że to facet powinien się starać. .. Co począć???;/;/ Ale może to taki typ, bo nie rozmawiamy często przez smsy czy gg...

Gość Bajaas
Ile masz lat koleżanko?

Gość xxxxxxxxxxXxxxxxxx
20...

ale sie usmialam;-))) z tego zdania "ja jestem zdania ze facet powinnien sie starac..." ;-) i wierz mi stara sie - taki ktoremu zalezy;-) ja sosbiscie jestem zdania ze krolowa angielska powinna mnie zapraszac na herbate - "takie jest moje zdanie";-)))))))))))))))))

Gość xxxxxxxxxxXxxxxxxx
no dobrze srać na honor!! napisalam :)

Gość Bajaas
Jak ma mu zależeć jeżeli znacie się przez facebooka? jak acta zaatakuje face to kontakt wam się urwie? Weź dupę w troki i spotkaj się z nim, pokaż że jesteś wartościowa dziewczyną! że umiesz być fajna też w realu! odłóż na bok swoje przekonania i przejmij pałeczkę, wykaż inicjatywę!

Gość hiszpanin?
testing

Gość Grzegorz Kleszcz
a od kiedy to głupia pindo napisanie do faceta kilku niezobowiązujących słów jest ujmą na honorze?? Kufa - honorowe Polki :O Tylko na widok ciapatych i czarnych pał zapominają o swoim "honorze" :O