Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NWO......

Nowy Porządek Swiata NWO

Polecane posty

Gość NWO......

co myślicie na ten temat? Są tu osoby, które interesują się tym tematem? Komietet 300, depopulacja ludzi, zatruwanie nas, szczepionki z wirusem HIV. Ja od niedawna zaczytuję się informacjami na ten temat i jestem ciekawa waszego zdania

Gość psychoRelacja
Siedzę w temacie kilka lat.

jestem racjonalistka, cos mysle, cos wiem cos moge wyrokowac, ale mimo wszysto nie przypisywalabym temu takiej skali "spoiskowej" zawsze bogaci chca byc bardziej bogaci - kosztem biedy... Zadne NWO, a zwykly stary porzadek swiata :D tylo mozliwosci wieksze i nowe :D

Gość NWO......
oglądałam sporo filmików załączonych na stronie wezwanie do prawdy. Przeraża mnie to, że jesteśmy tak manipulowani przez media. Generalnie zdawałam sobie sprawę z tego że sporo spraw jest nakręcanych dla dobra np USA, ale kuźwa aż tyle mordów, trucia ludzi... I aż mi wstyd że nie interesowałam się tym bardziej.

Gość lllissss
zaczelam interesowac sie tematem po tym jak moje dziecko zachorowalo po szcepionce. przerazajace

NWO tej a Ty urodzilas sie wczoraj? Historii sie nie uczylas?? co to od dzis takie rzeczy? Jak swiat stary tak bylo i bedzie... nie wiem po co ta panika . to co widzisz na filmikach to tez jest manipulacja jesli chcesz wiedziec, ponadto nie jestes w stanie tego zweryfikowac! Kiedy nadejdzie mój czas chce być pochowana twarzą do dołu, żeby każdy kto mnie nie lubi... mógł pocałować mnie w dupę. http://www.voila.pl/151/ycttn/?1 http://www.voila.pl/439/dsad5/?1

Gość NWO......
albo eugenika - włos się na głowie jeży, a ja ciemna masa nic na ten temat nie wiedziałam. W sumie nie powinnam nawet - jako że jestem tępą istotą zapewne i powinnam się podporządkować ?

Gość lllissss
te niby teorie spiskowe maja sens, swiat sie zmienia i mamy niewielki wplyw teraz na to

Gość NWO......
historii? a kto o takich sprawach na historii uczy? jeśli nie jest się ciekawym wszystkiego to się niczego nie dowiesz.

Gość NWO......
psychoRelacja wypowiesz się na ten temat?

Gość NWO......
lllisss jak to zachorowało po szczepionce ?

Gość Antymason
Podczas II wojny światowej na froncie wschodnim walczyły po stronie Trzeciej Rzeszy międzynarodowe oddziały pomocnicze, w tym hiszpańska dywizja Azul. Po jednej z bitew Hiszpanie natknęli się w baraku na zwłoki Josipa Landowskiego, osobistego lekarza szefa sowieckiej NKWD. Przy nim znaleziono zeszyty, w których były zapisane protokóły z przesłuchań byłego ambasadora ZSRR w Paryżu, wysokiej rangi masona Kristiana Jurjewicza Rakowskiego. Przesłuchującym był funkcjonariusz GPU Gabriel Kuzmin. Później zawartość owych zeszytów zostanie przetłumaczona na język hiszpański i opublikowana w ''Symfonia tonacji czerwonej'' nakładem NOS, Madryt 1957 r. Rakowski został przesłuchany dnia 26 stycznia 1938 roku po aresztowaniu go (1937) na rozkaz Stalina w związku z jego przynależnością do grup dysydenckich. Musiał on złożyć pisemne zeznania w sprawie motywów potajemnego porozumiewania się z władzami III Rzeszy, oraz przyznać się co wiedział w sprawie kulis rewolucji październikowej. Podejrzliwemu funkcjonariuszowi GRU, który miał wbite do głowy, że socjalizm ostatecznie zwycięży na skutek ''wewnętrznej sprzeczności'' Rakowski nakreślił obraz międzynarodowego spisku masonerii, gdzie zarówno komunizm, jak i kapitalizm podlegają jednej, masońskiej władzy. Te protokoły są interesujące z wielu powodów. Dowiadujemy się z nich, że rewolucja bolszewicka w Rosji i dwie wojny światowe zostały zaplanowane i finansowane przez masonerię. W tych protokołach jest nakreślony masoński schemat działania. Potężna, masońska finansjera wpędza ludzi w nędzę, potem manipuluje społeczeństwem zmuszając do strajków i rewolucji, następnie kreuje swoich ''przywódców'' rozkazując zmanipulowanym ludziom głosować na nich. Tą właśnie metodą masoni wrzucają na stołki w wielu państwach swoich zaufanych ludzi!

Gość hvgfrtdrtgg
jgyft