Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wzywał karetke?

kto w koncu znalazł matke madzi?bo na kazdym programie mówią

Polecane posty

Gość kto wzywał karetke?

cos innego?

Gość moj ok 7ms
a co szukasz tanien sensacji?czy tj wazne?dziecka nie ma ,rodzina przezywa tragedie,a ty o pirdołach

Gość to było to?
wg mnie to nie pierdoły

na tvn pokazywali jakąś babkę, mieszkanę tego osiedla gdzie to się stało która ją niby znalazła i w szoku że nikogo z dzieckiem na ręku nie widziała w okolicy

Gość to było to?
wczesniej pokazywali młodego chłopaka ,który twierdził ze wezwał karetke

nie no tamta nie mówiła że wezwała karetke tylko że ją znalazła więc może ona znalazła zrobiła szum a on zadzwonił

Gość grabadaja
tak bo ona ją znalazła i poprosiła żeby on zadzwonił...

ja to się tylko zastanawiam po co ktoś porywa takie małe dziecko :/ no raczej chyba nie dla okupu bo: - już by się dawno odezwał - na super bogaczy raczej nie trafiło - wątpliwa przyjemność opiekować się cudzym brzdącem którego trzeba karmić i przewijać bo jakiś byt zapewnić trzeba a inne powody do głowy mi nie przychodzą chyba że jakaś zdruzgotana kobieta która poroniła, albo urodziła martwe dziecko, czy tez maluch jej zmarł i w depresji sobie wkręciła że to jej własne

pierdoły to szukanie sensacji w tym kto wezwal karetke.jakie to ma znaczenie teraz kiedy malej nie ma?>

nawet aktualnego zdjecia dziecka nie mieli... wydaje mi się,ze ktos porwal na handel dziećmi lub jakaś matka ktora nie mogla zajsc...roznie bywa ciekawe czy sie znajdzie...

bardzo malutka była ta dziewczynka 60-70cm i pol roku... wydaje mi sie ze sie nie odnajdzie,jest zima i kazde dziecko jest poubierane cieplo,widoczne sa tylko oczka,nosek... a oni wypisuja glupoty o wytartych wlosach z tylu glowy-polowa dzieciako w tym wieku ma wytarte wlosy,duzo ciemne wlosy...

Gość matka mogla maczac w tym palce
ale nie oskarzam jej. Pisze jedynie, ze mogla choc wierze i mam nadzieje ze nie. Jednak cala sprawa jest dziwna.

Gość Sylwiusia.
pierdołami sie zajmujecie korva nudzi sie wam chooj z ta madzią

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
sylwusia z toba chooj. Wyobrazasz sobie co czuja rodzice? Moim zdanie ktos na handel to dziecko porwal

Gość Sylwiusia.
sami rodzice sprzedali to dziecko ta rodzina to patologia i tyle

tylko ci co maja dzieci moga sobie wyobrazic jaka to tragedia,wiec panny bezdzietne ze swoimi komentarzami powiny sobie odpuscic.ja niewyobrazam sobie takiej tragedi.jakby cos stało sie mojemu dziecku,tez odebrałabym sobie zycie.nie ma dla mnie nic cenniejszego i ukochanego na swiecie .oby ta mała porwał jakis"normalny"człowiek w sensie nie jakis zbok,albo morderca.nie wiem jak nazwac takiego człowieka....

Gość natka tej dziewczynki
jest bardzo dziwna. Cala rodzima gęby pokazuje a ona jedna nie. Dla swojego dziecka wszystko się zrobi Sprawa Co najmniej dziwna.

Gość annaklaudia
a przeciez zupelnie dobrze matka dziecka mogla iśc z pustym wózkiem? czemu o tym nie pomyslicie. odnajdzie sie za kilka dni. pewnie rodziny będzie. wszystko sie toczy o pieniądze

Gość baracholka
i ciągle nic..dziś konferencja? mma obawy żęt to na handel lub za granice

Gość do saleminka
dziecko było wczesniakiem!!nie każde rodzi się z 60cm długosci!!!!i nie rosnie po 5cm miesiecznie!!!!